Susan K tævet efter bytur

Det var ikke kun Mikkel Kessler, der reddede sig et blåt øje lørdag nat. Også reality-baben Susan K ligner en forslået bokser, efter hun blev overfaldet på vej hjem fra byen

Susan K ligner mandag formiddag en, der har gået 12 omgange i en boksering. (Privatfoto)
Susan K ligner mandag formiddag en, der har gået 12 omgange i en boksering. (Privatfoto)

Susan K løb lørdag nat ind i en regulær omgang tæv.

Den 35-årige realitystjerne, der blandt andet er kendt fra Paradise Hotel, var på vej hjem fra en våd bytur i det københavnske natteliv, da hun ifølge Se og Hør mødte en voldsomt provokerende type, som råbte skældsord efter hende og blandt andet kaldte hende for luder.

Det ville hun ikke finde sig i og svarede igen, hvilket resulterede i flere hårde slag i hovedet.

Ville ikke på skadestuen
Susans kæreste, Robinson-deltageren Søren Petersen, kunne ikke stoppe voldsmanden, der nåede at slippe væk, før politiet dukkede op.

Susan K valgte ikke at tage på skadestuen, men hendes ansigt bærer tydeligt præg af mødet med den temperamentsfulde herre.

– Min mor er sygeplejerske, og jeg ved, hvordan noget føles og ser ud, hvis det er brækket. Jeg kunne mærke, at der ikke var noget, der var brækket, så jeg tog hjem. Men det kommer da til at tage mindst en uges tid før hævelsen går væk, siger Susan til Se og Hør.

1 af 2 Susan K. er knap på pæn at se på lige nu, som hun er her på billedet fra Paradise Hotel. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
2 af 2 Susan K ligner mandag formiddag en, der har gået 12 omgange i en boksering. (Privatfoto)

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere