Anni er Jønke med plastikbryster

Kuglebamsen i stødet: Joachim B. Olsen gir fru Fønsby tørt på

Anni blev erstattet af Gitte Nielsen i TV2's nye realityprogram 'Kvæggræs'. (Foto: Uffe Kongsted/MSN Starlounge)
Anni blev erstattet af Gitte Nielsen i TV2's nye realityprogram 'Kvæggræs'. (Foto: Uffe Kongsted/MSN Starlounge)
Joachim B. Olsen er glad for, at den rufferidømte og nu igen rufferisigtede Anni Fønsby, som har siddet varetægtsfængslet nogle måneder i arresten i Odense i foråret, ikke blev vært i TV2’s nye realityprogram ’Kvæggræs’.

– Jeg er lige kommet hjem fra USA og kan kun sige, at det bliver et fantastisk program, som seerne vil synes om, siger Joachim B. Olsen, som har tabt sig markant.

Da han fredag aften mødte op til ’Vild med dans’-finalefesten på Amager, var det i en yderst tynd og bleg udgave, men Joachim lover dog, at han snart skal til at træne igen.

Anni Fønsby skulle have ageret ridelærer for 12 mere eller mindre kendte danskere i Arizona. Det job har Gitte Nielsen fået i stedet.

– Hvorfor er du så glad for, at Anni Fønsby blev skiftet ud?

– Anni er jo Jønke med plastikbryster. Hun skal ikke være med i tv-programmer. Jeg kan ikke se, hvorfor kriminelle skal deltage i underholdningsprogrammer. Kriminelle kan være med i programmer, hvor de taler om, hvorfor de er kriminelle. Men de skal ikke være med i underholdningsprogrammer. Jeg er derfor glad for, at hun er ude. Men det var Anni allerede længe før denne diskussion. Så jeg vil ikke have siddende på mig, at det skulle være min skyld, siger Joachim B. Olsen.

– Jeg er beæret over, at folk tror, at jeg har så stor magt, at jeg kan smide folk ud af tv-programmer. Det har jeg ikke. Anni var ude lang tid tidligere.

– Med hvilken begrundelse?

– Det ved jeg ikke. Det må du spørge TV2 om. Jeg har i hvert fald ikke haft nogen indflydelse på, at Anni Fønsby røg ud. Men jeg må indrømme, at jeg er glad for, at hun ikke er med.

Ekstra Bladet forsøgte lørdag at få en kommentar fra Anni Fønsby, men hun reagerede ikke på telefonbeskeder.
1 af 2 - Anni skal ikke være med i tv-programmer, mener kuglebamse Joachim B. Olsen. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Anni blev erstattet af Gitte Nielsen i TV2's nye realityprogram 'Kvæggræs'. (Foto: Uffe Kongsted/MSN Starlounge)

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere