Anni kan bare komme an

Hjemvendt fra USA ryster Joachim B. Olsen på hovedet af bordelmutteren

- Det er jo ren tilsvining. Hun er ynkelig og kriminel, siger Joachim B. Olsen om Anni Fønsby. (Foto: Mogens Flindt)
- Det er jo ren tilsvining. Hun er ynkelig og kriminel, siger Joachim B. Olsen om Anni Fønsby. (Foto: Mogens Flindt)

– At Anni Fønsby siger, at jeg er ufin, og at hun ved ting om mig, der beviser, at jeg ikke er helt fin i kanten, dokumenterer jo bare, hvor ynkelig hun er. Det er jo ren tilsvining. Hun er ynkelig og kriminel. Jeg er i hvert fald glad for, at jeg sagde fra over for at arbejde sammen med hende.

Stadig med jetlag i kroppen efter en 24-timers rejse hjem fra Arizonas absolutte bøhland har Joachim B. Olsen ikke andet end hovedrysten tilovers for den rufferi-sigtede brystbombe.

– Hun kan bare komme an. Jeg har hørt om nogle rygter, men mig bekendt har Anni og jeg ingen fælles berøringspunkter eller bekendte. Det kunne blive meget spændende at høre hende uddybe, hvad det er, hun ved om mig, der gør mig ’ikke helt fin i kanten’, siger kuglebamsen.

Injuriesag truer
Han tilføjede, at hvis hun fremturer med sine forblommede beskyldninger, kan hun få en anmeldelse for injurier oven i alt det, politiet i forvejen har på hende.

Balladen mellem de to begyndte, da TV2 ikke havde informeret kendis-deltagerne i deres nye realityserie ’Kvæggræs’ om, at den tidligere fængslede Fønsby var hyret som ridelærer til holdet.

Det faldt flere af deltagerne for brystet, og på selve afrejsedagen gjorde Joachim B. Olsen sig til talsperson for dele af holdet, og bad TV2 vælge mellem bordelmutteren og dem.

Herefter blev Anni Fønsby fyret og erstattet af Gitte Nielsen.

– Det vil være et dårligt signal at sende, hvis man bruger en person som Anni Fønsby – og det, hun står for – i et underholdningsprogram, sagde kuglestøderen til TV2.

Og det viste sig da også hurtigt, at TV2 ikke havde de ringeste problemer med at erstatte fru Fønsby som ridelærer for de 12 større eller mindre kendisser, der i løbet af optagelserne i Arizona i USA skal lære at ride på rigtig cowboy-manér.

Anni vil ikke uddybe
Imidlertid dummede TV2 sig ved ikke at forklare Anni den reelle årsag til, at hun blev erstattet af en anden. De fortalte hende i stedet, at fyringen skyldtes, at de ikke kunne garantere hendes sikkerhed og graviditet i det vilde og bjergrige Arizona.

Af samme grund ramte Joachim og de øvriges afvisning af samarbejdet måske også hårdere, end det ellers ville have gjort.

Ekstra Bladet traf fredag Anni Fønsby og spurgte, om hun ville uddybe, hvad hun mente med ’ikke fin i kanten’ i forhold til Joachim B. Olsen, men fruen nægtede at kommentere sagen.

– Jeg har hørt, at der kører en masse rygter. Også noget med Facebook, men det vil jeg slet ikke ind på. Jeg kunne selvfølgelig ikke finde på at svine et andet menneske til offentligt, sagde hun vredt.

1 af 2 - Jeg kunne selvfølgelig ikke finde på at svine et andet menneske til offentligt, siger Anni Fønsby. (Foto: starlounge.com /colourpress.com)
2 af 2 - Det er jo ren tilsvining. Hun er ynkelig og kriminel, siger Joachim B. Olsen om Anni Fønsby. (Foto: Mogens Flindt)

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere