Komikerkollega: Bondam er magtliderlig

Lasse Rimmer bryder sig ikke om komikerkollegaen Klaus Bondams politiske krumspring for at bevare magtfuld politisk post i København

Lasse Rimmer er ikke imponeret over Klaus Bondam. (Foto: All Over)
Lasse Rimmer er ikke imponeret over Klaus Bondam. (Foto: All Over)

I tv-serien Langt fra Las Vegas er Klaus Bondam blevet landskendt som den lumre og evigt liderlige tv-chef Niels Buckingham. Men Bondam er også liderlig, når det gælder magt.

Det mener i hvert fald komikeren Lasse Rimmer, der på sin Facebook profil gør kraftigt udfald mod den radikale politiker, som efter kommunalvalget slog pjalterne sammen med Dansk Folkeparti.

- Også under dette valg har han brystet sig af, at en stemme på ham var en stemme på at minimere DF's indflydelse. Well done, Klaus. Kan du stave til magtliderlig, skriver Lasse Rimmer på Facebook.

Efter kommunalvalget stod Klaus Bondam og De Radikale til at miste den prestigefulde borgmesterpost i Københavns Kommune. Men i ly af natten konstituerede bondam sig med DF.

Dermed ser han ud til at kunne bevare posten med DF's nåde. selv om De Radikale i København under valgkampen nærmest udråbte Dansk Folkeparti til sin hovedfjende.

Den slags rævekager falder ikke i god jord hos Lasse Rimmer, der for tiden gør sig som satirisk nyhedsvært i TV 2's sketchshow 'Live fra Bremen'.

- Jeg får næsten lyst til at flytte tilbage til Københavns Kommune inden næste valg bare for at nyde følelsen af, at jeg ikke stemmer radikalt, skriver Rimmer på sin Facebook.

Lasse Rimmer bor i øjeblikket i Karlslunde, der ligger i Greve Kommune syd for København. Den kommune var ved sidste kommunalvalg i øvrigt også centrum for en politisk rævekage.

I sidste øjeblik blev borgmester René Milo (V) nemlig svigtet af en partifælle, så borgmestertaburetten røg til De Konservative.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere