Tv-vært stemt ind på Københavns Rådhus

TV 3-værtinden Mette Reissmann fra programmet 'Luksusfælden' er blevet stemt ind i Københavns Borgerrepræsentation for Socialdemokraterne

Forbrugerjurist og tidligere ansat på Ekstra Bladet, Mette Reismann. (Foto: Nicolai Svane)
Forbrugerjurist og tidligere ansat på Ekstra Bladet, Mette Reismann. (Foto: Nicolai Svane)

Seerne kender Mette Reissmann som værtinden, der hjælper gældsramte danskere i det populære TV 3-program 'Luksusfælden'. Fra nytår bliver det dog alle Københavns indbyggere, der får glæde af hendes evner. Tirsdag aften blev Mette Reissmann nemlig valgt ind i Borgerrepræsentationen på Københavns Rådhus.

- Jeg har svært ved at sige, hvad jeg er mest stolt af. Mine 872 personlige stemmer til kommunalvalget, eller at vi samme aften med 411.000 satte seerrekord for 'Luksusfælden', siger Mette Reissmann til Aller-koncernens nye hjemmeside tjektv.dk.

Tirsdag aften var samtidig aftenen, hvor det sidste sæsonafsnit af 'Luksusfælden' rullede over skærmen. Men det nykårede medlem af Borgerrepræsentationen, der er uddannet forbrugerjurist, lover vælgere og tv-seere, at der bliver plads til både politik og fjernsyn.

- Jeg sidder faktisk lige nu i en autocamper på optagelser til den næste sæson af 'Luksusfælden'. Og det er jo også først efter nytår, at der er skiftedag i Borgerrepræsentationen. Men mobilen bliver da allerede brugt lidt mere flittigt nu i pauserne mellem optagelserne, siger en travl Mette Reissmann.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere