Finale-Silas har ukendt søster

Silas Holst, der fredag dyster i 'Vild med dans'-finalen, har en halvsøster, han aldrig havde hørt om

Silas Holst har en halvsøster, han aldrig havde hørt om. (Foto: Jakob Jørgensen)
Silas Holst har en halvsøster, han aldrig havde hørt om. (Foto: Jakob Jørgensen)

I morgen aften skal danseren Silas Holst sammen med modellen Malena Belafonte forsøge at slå modstanderne Casper Elgaard og Vickie Jo i 'Vild med dans'-finalen.

Men Silas' præstationer risikerer nu at blive påvirket af den nyhed, han fik tidligere på ugen. Således afslører Se og Hør, at den 26-årige danser netop er gjort bekendt med, at han har en 21 år ældre halvsøster.

Hun hedder Lonnie Milo, er datter af Silas' far, Benny, og hun bor i Nykøbing Falster - langt væk fra det glamourøse tv-liv, som brormand lever i hovedstaden.

Og det var da også netop på skærmen, at Lonnie første gang så Silas. Da han sidste år dansede sammen med sangerinden Szhirley i i TV 2's fredagsshow.

- Min mor sagde: 'Dét dér er din lillebror.'

- Jeg var målløs. Jeg ville egentlig ikke kontakte ham, for jeg anede jo ikke, om han havde lyst til at møde mig. Jeg vil ikke være i vejen, siger Lonnie til Se og Hør.

Silas, der i øvrigt er kærester med skuespilleren Thure Lindhardt, har endnu ikke mødt sin halvsøster, og han synes, at timingen kunne være bedre.

- Midt i finaletræningen er det svært at få plads til i mit hoved. Jeg har mange ting, jeg skal tale med min far om, men det må blive bagefter. Så må jeg også tage stilling til, om jeg vil møde hende, siger han til ugebladet.

1 af 2 Silas skal fredag sammen med dansepartneren Malena Belafonte forsøge at vinde 'Vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Silas Holst har en halvsøster, han aldrig havde hørt om. (Foto: Jakob Jørgensen)

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere