Vi var år om at løse vores problemer

Helena Christensen fortæller om det vanskelige brud fra Mingus’ far

Helena Christensen fortæller om det smertefulde brud med hendes søns far.(Foto: Colourpress.com)
Helena Christensen fortæller om det smertefulde brud med hendes søns far.(Foto: Colourpress.com)

På arbejdet har destinationerne altid været fjerne. Men på den private front er Helena Christensens problemer lige så nære som alle andres.

Nu fortæller hun for første gang om bruddet med Norman Reedus, som hun har sønnen, 10-årige Mingus, med.

For selv om de i dag har et godt forhold og enes om samværet med sønnen, har det langt fra været en dans på roser at nå dertil.

– Det har ikke været let for os at opnå det forhold. Det har taget mange år, før vi kunne sætte alle vores egne problemer til side, vi er jo kun mennesker, siger Helena til Alt for damerne i forbindelse med, at ugebladet tildelte hende årets kvindepris.

Er sammen om sønnen
Alt tyder på, at Reedus, der er skuespiller, sårede Helena og at det var det, der gav problemer på bagsmækken.

– Ja, det her menneske gjorde mig ondt, ja, det her menneske har jeg det skidt med, men i sidste ende må jeg se på, hvorfor jeg selv har det sådan, og så deale med det uden at lade det forstyrre mit barn, siger hun blandt andet i interviewet.

I dag har de opnået et fint forhold og mødes ofte, så Mingus kan se sine forældre sammen.

– Det er jo ikke altid let at gøre, men du bliver lettere indeni. Og barnet bliver så glad for at se mor og far sammen, siger Helena til ugebladet.

Kommer jævnligt for sent
Men hun benytter sig alligevel af muligheden for at sende en lille verbal bredside af sted mod ekskæresten, da hun fortæller om, hvor godt det er, at sønnen ser dem sammen.

– Dét synes Mingus er dejligt og meget bedre end: ’Hvorfor kommer du igen en time senere, end vi havde aftalt?’ Det gør de jo stadig, mændene, når de skal hente deres børn. Selv om han ved, at Mingus sidder og venter, og jeg måske skal noget. Der må jeg bare være det store menneske og tænke: ’Nå, men det var ikke så vigtigt, det du skulle, og det er vigtigere, at Mingus ser, at vi har det godt sammen, siger Helena.

Helena og Norman Reedus har ikke en fast aftale om, hvem der passer sønnen hvornår. Det planlægges efter, hvem der skal noget.


1 af 2 I dag har Helena Christensen et udmærket forhold til hendes søns far, Norman Reedus, og det er Mingus glad for. Han bor sammen med sin mor, men ser sin far jævnligt. Billedet her er taget ved en børnefilmpremiere. (Foto: Colourpress.com)
2 af 2 Helena Christensen fortæller om det smertefulde brud med hendes søns far.(Foto: Colourpress.com)

Skærm

Mest læste i flash!