Se Medinas kæreste

Sangerinden Medina er desværre optaget - hun er lige stået frem for første gang sammen med kæresten Samir Souid

Sangerinden Medina har i mere end et år dannet par med Samir Souid, der er ejer af det eksklusive skomærke Shoe Shi Bar.(Foto: Thomas Sjørup)
Sangerinden Medina har i mere end et år dannet par med Samir Souid, der er ejer af det eksklusive skomærke Shoe Shi Bar.(Foto: Thomas Sjørup)

Den danske sangerinde Medina, som de fleste kender for hittet 'Kun for mig' præstenterede torsdag aften for første gang sin kæreste Samir Souid, da de sammen gik til koncert med Liam O'Connor og Suspekts fælles projekt 'Selvmord' i Imperial Bio. Og der var ingen tvivl. Medina så hele tiden ud, som om hun kærligt tænkte på Samir og nynnede sin sang (han er) 'Kun for Mig'.

Medina og Samir har faktisk dannet par siden sidste sommer, så det er meget godt gået, at de først dukker op offentligt sammen nu. Samir Souid er i øvrigt ejer af det eksklusive skomærke Shoe Shi Bar, så den skønne Medina med de lange ben og den forførende stemme kommer nok ikke til at mangle sko i fremtiden.Se billederne af Medina og hendes kæreste på MSN Starlounge herMedina er også lige kommet hjem fra MTV European Music Awards i Berlin, hvor hun vandt i kategorien 'Best Danish Act'.

-Vi har begge to meget travlt, men nyder når vi er sammen, siger Medina til MSN Starlounge.

1 af 2 Den skønne Medina i sexet positur.(Foto: All Over Press)
2 af 2 Sangerinden Medina har i mere end et år dannet par med Samir Souid, der er ejer af det eksklusive skomærke Shoe Shi Bar.(Foto: Thomas Sjørup)

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere