Se Pernille Højmark i hvide træsko

Pernille Højmark har skiftet stiletterne ud med hvide træsko - læserne sagde pænt farvel til Pernille og Thomas

Pernille Højmark og Thomas Evers Poulsen var superglade for at tale med Ekstra Bladets læsere.(Foto: Anthon Unger)
Pernille Højmark og Thomas Evers Poulsen var superglade for at tale med Ekstra Bladets læsere.(Foto: Anthon Unger)

Igennem adskillige uger har vi set Pernille Højmark i de mest fantastiske feminine kreationer og iført lækre højhælede dansesko under 'Vild med Dans'-programmerne. Men da hun for en time siden på Ekstra Bladet talte med læserne, var hun iført joggingtøj og hvide træsko. En himmelvid forskel, der er til at føle på, og som på tydeligste vis er et symbol på, at nu skal Pernille Højmark bare slappe helt af efter flere måneders intens dans.

-Jeg har bare haft så fandens ondt i fødderne af at danse rundt i høje hæle. Og under hele 'Vild med Dans' har jeg sovet med fødderne uden for dynen, fordi de var glohede af smerte, siger Pernille Højmark og kigger kærligt ned på sine hvide træsko.

-Men hvor er det dog en befrielse at gå rundt i de her hvide træsko. Og da jeg havde dem på første gang, sang jeg den berømte sang: Befri dine fødder, slip dem fri. Befri dine fødder, slip dem fri.

Både Thomas Evers Poulsen og Pernille Højmark var som vanligt i højt humør, mens Pernilles kæreste trommeslageren Jesper sad i baggrunden og klukkede af grin.

En enkelt fan fra Århus
Og da en læser fra Århus ringede op og meldte sig som en stor fan af Pernille og Thomas, sagde Pernille Højmark med et lille smil i mundvigen:

-Vi har sgu en enkelt fan fra Århus. Det er fanme flot. Vicky Jo og Casper Elgaard sidder normalt ellers på alle de jyske stemmer, grinte Højmark og slog sig på sine slanke lår. Den vidunderlige spradebasse har nemlig tabt sig 4-5 kilo under de hårde strabadser i 'Vild med Dans'.

Pernille nåede også at fortælle en læser, at hun netop har holdt et foredrag i Herning, hvor hun kunne give kvinderne håb og inspiration med budskabet om, at man faktisk godt kan nå langt her i livet og få opfyldt sine mål, selv om man har passeret de 50 år.

Pernille fortalte også en anden læser, at dans er en virkelig god ting, både når man er ked af det, og når man er glad.

Pernille Højmarks kæreste Jesper forklarede også Ekstrabladet.dk i en lille smøgpause, at Pernilles eksmand Kim Kidholm og Pernilles gode veninde Benedikte Hansen lørdag aften havde tilbudt at lave aftensmad til parret.

-Det sagde vi selvfølgelig ja til. Pernille har knoklet i flere måneder og hun trængte til at slappe af. Det er sgu godt at have sådan nogle gode venner lige i nærheden, lød det fra Jesper.

1 af 3 Pernille Højmark i afslappet joggingtøj og et par hvide træsko. Voila. Det kalder man fanme for regulær afslapning.(Foto: Anthon Unger)
2 af 3 Pernille og Thomas danser på bordet på Ekstra Bladet.(Foto: Anthon Unger)
3 af 3 Pernille Højmark og Thomas Evers Poulsen var superglade for at tale med Ekstra Bladets læsere.(Foto: Anthon Unger)

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere