Ring til Pernille og Thomas

Det populære dansepar sidder ved telefonerne mellem klokken 14 og 15 på telefon 33 47 12 07

Pernille Højmark og Thomas Evers Poulsen har taget danskerne med storm i 'Vild med Dans' på grund af deres hjertevarme charme.(Foto: Mogens Flindt)
Pernille Højmark og Thomas Evers Poulsen har taget danskerne med storm i 'Vild med Dans' på grund af deres hjertevarme charme.(Foto: Mogens Flindt)
– Vi fik da bronze, grinede festuglen Pernille Højmark, da hun og makkeren, Thomas Evers Poulsen, fredag aften måtte sige farvel til ’Vild med dans’ efter en spændende semifinale, der sendte Malena Belafonte/Silas Holst og Casper Elgaard/Vickie Jo Ringgaard i finalen på fredag.

Nederlaget blev taget i stiv arm, selv om det da ærgrede Pernille og Thomas, at det nu var slut. Især den kvindelige part var ked af ikke at komme til at danse freestyle i finale-runden.

– Det havde jeg sådan glædet mig til, og det er synd for seerne, at de nu går glip af det, fortalte Pernille efter showet.

I går var der så dømt afslapning, og i dag sidder parret ved telefonerne på Ekstra Bladet. Klar til at tage imod spørgsmål fra læserne eller måske nogle opmuntrende ord, for det populære par har ikke tænkt sig at stoppe med at danse sammen lige med det første.

Du kan ringe mellem kl. 14 og 15 på telefon 33 47 12 07

1 af 2 Pernille og Thomas dansede guddommeligt sammen og gav for alvor seerne underholdning.(Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Pernille Højmark og Thomas Evers Poulsen har taget danskerne med storm i 'Vild med Dans' på grund af deres hjertevarme charme.(Foto: Mogens Flindt)

Skærm

Mest læste i flash!