Fetterlein tæt på at dø

Tennisspilleren Frederik Fetterlein var alvorligt syg af mavesår. Det var tæt på at koste ham livet, fortæller han til ugeblad

Frederik Fetterlein har altid lignet en, der havde styr på tingene, men hans mave var ikke enig. (Polfoto)
Frederik Fetterlein har altid lignet en, der havde styr på tingene, men hans mave var ikke enig. (Polfoto)

Tennisstjernen Frederik Fetterlein er ikke kun kendt for sin indsats med ketcher og bold.

Han har også været en flittig gæst i både det københavnske og internationale natteliv, men jetsetstilen har taget hårdt på den 39-årige sportsstjerne.

Således fortæller han i et ærligt interview med ugebladet Se og Hør, at han var indlagt med mavesår, og at han var døden nær.

Blandt andet har on and off-forholdet til sangerinden Saseline taget hårdt på ham.

- Det har taget hårdt på mig. Jeg er ikke på toppen helbredsmæssigt og har været indlagt med mavesår, som lægerne sagde, jeg var ved at dø af, siger han til Se og hør.

Energikrævende livsstil
Han håber dog på at få forholdet til Saseline, der er mor til parrets barn Sean, til at fungere, men ikke for enhver pris.

- Selvfølgelig drømmer jeg om, at vores forhold kommer til at fungere, for jeg elsker Saseline højt, og vi har et barn sammen, men er der ikke ro på, duer det ikke.

Og det er netop ro, den tidligere jetsetter nu forsøger at finde. For selv om han taler om at have været 'storforkælet' og have levet et 'drømmeliv', så er livet på Den Franske Riviera ikke idel lykke.

- Det er også en energikrævende livsstil, og det går ikke, hvis man ikke har et godt helbred. Og det har jeg ikke, siger Frederik Fetterlein i denne uges udgave af ugebladet.

1 af 2 Også on and off-forholdet til Saseline har været hårdt for tennisspilleren. Men han håber, at de får det til at fungere. (Foto: Anthon Unger)
2 af 2 Frederik Fetterlein har altid lignet en, der havde styr på tingene, men hans mave var ikke enig. (Polfoto)

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere