Monrad & Rislund skilles

Danmarks førende duo i lavkomik, Jan Monrad & Søren Rislund, holder pause - foreløbig indtil 2011. I stedet går Jan Monrad solo

Søren Rislund og Jan Monrad. (Polfoto/Finn Heidelberg)
Søren Rislund og Jan Monrad. (Polfoto/Finn Heidelberg)

I snart 35 år har duoen Monrad & Rislund stedse søgt at flytte de nedre grænser for lavkomik og plat humor, men nu er det slut - i alt fald for en tid. Fædrene til de i nogle kredse kendte og elskede figurer Henriksen, Mogens og Brodtgaard har besluttet at holde pause.

- Søren ønsker at holde pause til næste år. Vi har arbejdet sammen i næsten 35 år. Han kan have ret i, at vi har brug for en pause. Om vi kommer til at fortsætte, aner jeg ikke. Vi har aftalt at træffe en beslutning i 2011, siger Jan Monrad til dagbladet B.T.

Mens Søren Rislund formentlig vil bruge en del af pausen til at hellige sig sin store interesse for brandbiler, vil Jan Monrad optræde solo - blandt andet for at få styrket sin pensionsopsparing.

- Min pensionsopsparing er minimeret en kende på grund af finanskrisen. Så ja, jeg må ud på landevejen, siger han, men understreger dog i samme åndedrag, at hans finansproblemer ikke er noget 'Finn Nørbygaard-agtigt'.

Skærm

Mest læste i flash!