Robinson-Ditte scorer radiovært

Muldvarpen Ditte skulle bruge en printer, men fik i stedet en ny kæreste

Ditte er blevet forelsket i en radiovært.(Foto: Privat)
Ditte er blevet forelsket i en radiovært.(Foto: Privat)
Et kort besøg hos ’Robinson’-veninden Lotte og en tur op hos overboen, skulle komme til at vende op og ned på Dittes tilværelse.

– Vi skulle have printet vores billetter til Grøn Koncert, og Lotte havde ingen printer, men det måtte hendes overbo jo have, for han var journalist, fortæller Ditte til flash!

Da de bankede på hos overboen, var det P1-værten Thomas Buch-Andersen, der åbnede.

– Hold da op, tænkte jeg, da han åbnende døren og inviterede os ind. Han var bare lækker.

Og inden der var gået mange minutter, havde de to unge kvinder overtalt Thomas til at tage med til Grøn Koncert.

– Vi klingede bare lige fra start af, og der var heller ikke røget mange øl ned, før vi kastede os over hinanden til Grøn Koncert.

Det vildeste vilde
Efter Grøn Koncert var det lidt frem og tilbage, men nu er parret nyforelsket, og de har allerede store planer for fremtiden.

– Vi vil det samme, altså opleve verden sammen og få en familie sammen. Det er det vildeste vilde. Vi ved bare, at det er det, fortæller Ditte, der stadig får kroniske sug i maven, når hun taler om kæresten.

Psykisk hårdt
Men det har ikke kun været lutter røde roser, siden parret fandt sammen.

– Midt i den her ’himmelhøje’ forelskelse, kører Robinson-cirkusset. Bare det at være så forelsket kan jo være psykisk hårdt i sig selv, men samtidig skal jeg også forholde mig til, at jeg pludselig er en person, folk kender og har en mening om, fortæller Ditte, der har en datter på ni år fra et tidligere forhold.
1 af 2 Det har været hårdt at vænne sig til at være en person, mange folk har en mening om, fortæller Ditte. (Foto: Bo Leihof/TV3, privat)
2 af 2 Ditte er blevet forelsket i en radiovært.(Foto: Privat)

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere