Se hvor meget stenrige Dennis Knudsen tjener

Dennis Knudsen høvler millioner hjem på sine produkter, der markedsføres af de kendte venner, og er nu god for knap 10 millioner kroner

Guld-frisøren var en af de  heldige, som kom helt tæt  på Paris Hilton, da hun var  i København sidste sommer. Også Oprah Winfrey blev stylet af  Dennis Knudsen under sit besøg i  den danske hovedstad. Og Sanne Salomonsen er fast kunde hos kendisfrisøren. (Foto: All Over)
Guld-frisøren var en af de heldige, som kom helt tæt på Paris Hilton, da hun var i København sidste sommer. Også Oprah Winfrey blev stylet af Dennis Knudsen under sit besøg i den danske hovedstad. Og Sanne Salomonsen er fast kunde hos kendisfrisøren. (Foto: All Over)

Han gnubber skuldre med grevinde Alexandra, er bedste ven med Sanne Salomonsen og kan rulle den største samling kendisser ud, når han inviterer til reception.

Dennis Knudsen er ikke kun formidabel til at skabe kontakt med de største navne i Danmark. Han er også uovertruffen til at tjene penge på sin position som landets førende stylist og frisør.

flash! kan nemlig afsløre, at han ligger milevidt fra en almindelig frisør, der inklusive pension tjener 28.000 kroner om måneden.

Millionerne triller støt ned i lommen, når Dennis hiver kam og voks op af tasken og sætter lokkerne på kendisser som for eksempel Paris Hilton. Således er han nu god for knap ti millioner kroner i sine tre selskaber.

Leder efter større hus
Det viser en gennemgang af regnskaberne, som samtidig afslører, at han i seneste regnskabsår havde en omsætning på ikke mindre end knap 6,4 millioner kroner, mens et andet selskab omsatte for knap 900.000 kroner.

Så selv om to af firmaerne har omsat for mindre end året før, kører det suverænt for manden, der giver gode råd til forstadsfruer i Ude og Hjemme, men selv giver den gas med de hotteste navne fra Danmark og Hollywood.

– Ja, det går sgu godt, siger Dennis Knudsen til flash!.

Han kan dog ikke oplyse, om han i virkeligheden er god for mere end de knap ti millioner, han har i egenkapital i firmaerne.

– Jeg har en revisor, som tager sig af det, mens jeg tager mig af øjenskygge. Men jeg har tre huse i Tyrkiet og en ejendom i Taarbæk, så det går da godt.

Da flash! minder ham om, at han lige har solgt et hus i Tyrkiet, viser det sig da også, at de økonomiske omstændigheder måske ikke er det, han tænder mest på.

Frisørsalon sat i stand
– Det er sgu da rigtigt. Jeg har faktisk solgt to af husene. Det tredje beholder jeg sikkert, fordi min familie er så glad for det. Men jeg er på jagt efter et større dernede. Og nu er priserne jo faldet, så det er det rigtige tidspunkt at købe på, siger Dennis og tilføjer:

– Jeg er glad og tilfreds.

Regnskaberne viser samtidig, at han havde den store pengepung fremme for at sætte sin nye frisørsalon i stand. Det kostede 1,1 million, mens han måtte betale 2,2 millioner i løn til de 7-8 ansatte, han havde beskæftiget i regnskabsåret.

Til gengæld må han finde sig i et lille dask over næsen af sin revisor, der påpeger, at Dennis personligt har taget et lån i selskabet. Hvilket er i strid med reglerne.

Men uanset hvad, kan han grine hele vejen til banken.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere