Frank Hvam mister stemmen efter blødning

En kraftig blødning på stemmebåndet har sat Frank Hvam ud af spillet. Han skulle dog være på scenen igen i morgen

Frank Hvam har haft en meget kraftig blødning på stemmebåndet. (Foto: Joachim Ladefoged)
Frank Hvam har haft en meget kraftig blødning på stemmebåndet. (Foto: Joachim Ladefoged)

Komikeren Frank Hvam siger ikke noget særlig sjovt lige for tiden. Faktisk siger han slet ingenting. Den populære komiker kendt fra blandt andet 'Klovn' har nemlig mistet stemmen.

- Frank ligger og døjer med stemmen i øjeblikket. Han har haft en meget kraftig blødning på stemmebåndet, men er i bedring, fortæller Frank Hvams manager, Frank Panduro, til Ungnyt.dk.

Frank Hvam måtte af den grund aflyse et show på Bornholm i sidste uge. Ifølge manageren Frank Panduro har Frank Hvam i dag været ved speciallægen, som stadig ser tegn på dårligdom.

- Men han er tilbage på scenen i morgen, tirsdag, lyder det fra Frank Panduro.

Frank Hvam er i øjeblikket på danmarksturné for første gang med sit eget comedyshow, der hedder Frank Hvam Live 09.

Normalt kender vi Frank Hvam fra tv-skærmen, hvor han havde stor succes med serien 'Klovn', hvor han spillede rollen som sig selv i en meget kikset og uheldig udgave.

'Klovn' blev til i samarbejde med en anden kendt komiker, Casper Christensen, som har været Frank Hvams samarbejdspartner i en årrække.

Duoen var blandt andet i front, da DR 2 for 10 år tilbage sendte det populære program 'Casper og Mandrilaftalen', hvor også komikerne Lars Hjortshøj og Lasse Rimmer medvirkede fast.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere