Erik har altid været vild med brystmodeller

Erik Damgaard har altid været fascineret af modeller, afslører eks-elskerinden

Susanne Doréng optrådte i 70'erne ved flere lejligheder som topløs model.(Foto: Privat)
Susanne Doréng optrådte i 70'erne ved flere lejligheder som topløs model.(Foto: Privat)
Allerede mens Erik Damgaard sad hjemme i sine forældres garage og udviklede de programmer, der skulle gøre ham og hans bror styrtende rige, var han fascineret af modeller, der ikke var bange for at vise brysterne frem.

Det afslører hans tidligere elskerinde, Susanne Doréng, i sin bog om samlivet med Torben Lendager, ’Forever Together’, hvor hun skriver en del om den unge it-nørd med navns nævnelse.

’Han var fascineret af min modelkarriere og mit liv, der havde været så omskifteligt og budt på så mange usædvanlige ting’, skriver hun blandt andet i bogen.

– Han syntes, det var interessant, at jeg var model. Det gik han meget op i, siger Doréng til flash! om det seksuelle forhold til Erik Damgaard tilbage i 80’erne.

På det tidspunkt havde hun allerede optrådt topløs og var i gang med en mere seriøs karriere som reklamemodel. Et liv, som Erik fandt spændende.

Gensidig fascination
Hun mødte den senere milliardær gennem en fælles bekendt, Lisbeth.

– Indimellem havde han også noget kørende med hende, siger Doréng og smiler ved tanken om den flittige Erik Damgaard, som hun faldt for for hans it-kundskab og ’overvældende intelligens’.

Efter at ægtemanden Torben Lendager havde overrasket dem i seng sammen, måtte hun vinke farvel til sin elsker.

’Tårerne løb lige så stille ned ad mine kinder, da jeg bad Erik om at gå. Uden at mene det for alvor sagde jeg, at jeg var ked af det – men at jeg ikke kunne se ham mere. At bryde med Erik betød intet for mig – for der var ikke andet end en gensidig fascination mellem os, og den var forsvundet for mig nu. Han forsøgte at kysse mig, men jeg afviste ham,’ skriver Doréng blandt andet i bogen.

Efter at hun i flash! i sidste uge fortalte om affæren, er hun blevet kimet ned af folk, der støtter hende, efter at Anni Fønsby svinede hende til på sin Facebook-profil.

– Folk håner hende, og de mener, hun har latterliggjort sig selv, slår Doréng fast.
1 af 2 Erik og Anni har fået kærligheden tilbage på rette spor - for tredje gang. (Foto: Anthon Unger)
2 af 2 Susanne Doréng optrådte i 70'erne ved flere lejligheder som topløs model.(Foto: Privat)

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere