X Factor spolerede Remees fødselsdag

Michala lavede morgenmad til Remee, men ellers måtte hun undvære sin kæreste, da han fyldte 35 med en arbejdsdag på 14 timer

Remee og Michala på den røde løber. (Foto: Jan Unger)
Remee og Michala på den røde løber. (Foto: Jan Unger)
For andet år i træk måtte Remee se i øjnene, at optagelserne til X Factor spolerede drømmen om en hyggelig fødselsdag med vennerne.

Da han i går slog øjnene op til sin 35 års fødselsdag, var det til en arbejdsdag på 14 timer.

– Vi skulle være til optagelserne klokken otte og vi er først færdige klokken 22.00, fortalte Remee Ekstra Bladet, da vi fangede ham midt på dagen.

Men helt glemt blev han ikke. Han vågnede nemlig op sammen med Michala, der havde sørget for morgenmad til kæresten.

– Men det var meget kort, fordi jeg skulle hurtigt afsted. Til gengæld fik jeg en flot kage på optagelserne. De havde lavet en kage med et billede af mig som 19-årig på. Den var meget, meget flot, siger Remee.

Toilettaske i gave
Midt på dagen havde han således kun fået en enkelt gave - fra assistenten Anne, der gav ham en toilettaske. Først senere på aftenen skulle han pakke Michalas gaver op.

– Ja, og så skal vi have noget at spise, men jeg ved ikke, hvad der skal ske. Der er jo ikke mange restauranter, der har åben klokken ti om aftenen. Men det kan jo være, at der er nogen, der har arrangeret noget. Jeg skal dog også tidligt op og i gang i morgen, siger Remee.

Og lyder helt glad, da han modtager en besked, mens Ekstra Bladet taler med ham.

– Jeg har fået lov til at møde senere end de andre i morgen, siger Remee.

Der får lige så travlt, når han tjekker sin Facebook-profil, hvor det støvregnede med lykønskninger fra de mange venner på profilen.

– Ja, Anne sagde godt nok, at det var vildt. Jeg glæder mig til at se dem. Det er jo det vilde ved Facebook. At så mange pludselig husker ens fødselsdag, siger en glad Remee.

Der ikke ved, hvad han kan forvente i pakkerne fra Michala.

– Jeg har ingen ide om, hvad hun giver mig, siger han.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere