Saselines partner skal giftes

- Jeg skal have så mange Swarovski-sten på, at jeg næsten ikke kan stå oprejst, siger danseren Ronnie Handskemager, der i dag siger ja til sin kæreste

I 'Vild med dans' dansede Ronnie Handskemager med Saseline. (Foto: Mogens Flindt)
I 'Vild med dans' dansede Ronnie Handskemager med Saseline. (Foto: Mogens Flindt)

Det bliver med garanti gang i dansegulvet i aften, når ’Vild med dans’-danseren Ronnie Handskemager holder bryllupsfest i det indre København.

Danseren, der svingede sangerinden Saseline rundt i den seneste om gang af danse-programmet, har nemlig inviteret en hel flok fra dansegulvet med til festen.

Se også: Kan Saselines numse redde hende?

- Saseline kommer selvfølgelig. Så kommer Claudia og Joakim, Jeanette Ottesen og hendes mand Bobby og Thomas Evers, fortæller Ronnie Handskemager, der sammen med sin kommende mand har inviteret 130 gæster til deres bryllup.

Se også: Tak for dansen, Saseline

 

Stenbesat
Festlighederne starter klokken 15 i eftermiddag.

- Vi har inviteret folk til Holmens Kirke….men nu må vi se, lyder det hemmelighedsfuldt og meget kryptisk, fra Handskemager.

Når Ronnie har sagt ja til Nikolai Krogh, som han har været sammen med i tre år, holder ægteparret Krogh Handskemager reception for 200 mennesker, fortæller den kommende ægtemand, der glæder sig helt ustyrligt til dagen - selvom den bliver hård.

- Jeg skal have så mange Swarovski-sten på, at jeg næsten ikke kan stå oprejst, griner han.

 

Ingen bryllupsrejse
Ronnie Handskemager og hans mand har ikke planlagt nogen bryllupsrejse.

- Nej, vi har brugt alle pengene på en fed fest - og så på vores have derhjemme.

Og den får de rigeligt brug for i morgen - haven. Parret har nemlig inviteret samtlige 130 bryllupsgæster til brunch hjemme i privaten søndag formiddag.