Gitte Nielsen afløser Anni Fønsby

Brystbomben Gitte Nielsen afløser brystbomben Anni Fønsby i TV2 Zulus kommende tv-serie 'Kvægræs'

Den barmfagre Gitte Nielsen, der netop er blevet fotograferet i den danske efterårsnatur, skal afløse barmfagre Anni Fønsby som gæstevært i 'Kvægræs'.(Foto: Polfoto)
Den barmfagre Gitte Nielsen, der netop er blevet fotograferet i den danske efterårsnatur, skal afløse barmfagre Anni Fønsby som gæstevært i 'Kvægræs'.(Foto: Polfoto)

Der skal åbenbart en stor barm til at styre løjerne som gæsteværtinde i det kommende TV2 Zulu-program 'Kvægræs'. Førsts var brystbomben Anni Fønsby udvalgt til at ride med kendte danskere i Arizonas ørken i USA, men så blev hun droppet.

Ifølge TV2, fordi det var for farligt for den gravide Anni Fønsby at arbejde med heste i et uvejsomt terræn med mange farlige dyr. Men det kom også hurtigt frem, at deltagerne, især kuglestøderen Joachim B. Olsen, var dybt utilfreds med, at Anni skulle svinge ridepisken. Og man kan jo ikke lave et program, hvis deltagerne ikke ønsker at være med. Så derfor blev Anni lidt voldsomt kastet af hesten.

Nu er det så blevet bekræftet af TV2, at den barmfagre Gitte Nielsen skal være gæstevært på programmet. En stor barm afløser en anden stor barm. Der er åbenbart tv-seere i store barme.

Ingen rideerfaring
Problemet er bare at Gitte Nielsen ikke har nogen rideerfaring. Så derfor blev programmet skrevet om, så Gitte skal uddele en 'Cowboy Oscar' til det hold, som lave den bedste cowboy-joke. Og Gitte skal også efterfølgende give deltagerne tips til at leve cowboy-livet på den vaskeægte 'american way'.

Programmet 'Kvægræs' rammer de danske tv-skærme til foråret. Og netop nu er kendte danskere som kuglestøderen Joachim B. Olsen, filminstruktøren Tomas Villum Jensen og modellen Oliver Bjerrehuus i Arizona for at skyde programmet.

1 af 2 Den barmfagre Anni Fønsby ser godt ud med cowboyhat og er rigtig god til at ride. Her ses hun med sin hjertenskær Erik.(Foto: Birger Storm)
2 af 2 Den barmfagre Gitte Nielsen, der netop er blevet fotograferet i den danske efterårsnatur, skal afløse barmfagre Anni Fønsby som gæstevært i 'Kvægræs'.(Foto: Polfoto)

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere