Anni Fønsby truer Joachim B. Olsen

Den tidligere bordelmutter Anni Fønsby hævder at vide noget om Joachim B. Olsen, som han sandsynligvis ikke er interesseret i at få offentliggjort

Anni Fønsby er rasende på Joachim B. Olsen, der var med til at få hende fyret fra tv-program. (Foto: Mogens Flindt)
Anni Fønsby er rasende på Joachim B. Olsen, der var med til at få hende fyret fra tv-program. (Foto: Mogens Flindt)

Barmfagre Anni Fønsby lader sig ikke bare sådan pisse på af sine modstandere, og det får kuglestøderen og ’Vild med dans’-bamsen Joachim B. Olsen nu at føle, efter at han stillede sig i spidsen for et oprør, der betød hendes fyring fra optagelserne af reality-serien ’Kvægræs’ i Arizona.

I et rasende angreb på kuglestøderen kalder hun ham ’ufin’ og truer nærmest med at offentliggøre slibrige detaljer om hans gøren og laden, hvis han ikke stikker piben ind.

– At sige, at jeg ’står for noget’, når man selv ikke er helt fin i kanten, det er måske ikke så smart. Det viser sig, at jeg har en god bekendt, der kender ham, så jeg tror bare, at han skal holde sin mund, raser starletten på hjemmesiden MSN Starlounge.

Isoleret
Når man kender Anni Fønsbys fortid som bordelmutter, er det nærliggende at tro, at hendes ’bekendte’ har tilknytning til samme miljø. Og ud fra den antagelse skal man ikke være særlig fantasifuld for at forestille sig i hvilken retning, hendes påståede viden om Joachim B. Olsen går.

Desværre var det ikke muligt i går at få Anni Fønsby til at konkretisere sine udtalelser. Hun sad i møde, da Ekstra Bladet fik fat i hende og havde derfor ikke tid – og resten af dagen var telefonsvareren så slået til.

Heller ikke Joachim B. Olsen var til at få fat på i går. Han befinder sig med det øvrige hold langt ude på bøhlandet i Arizona – uden telefon-forbindelser til omverdenen.

Ultimatum
I stedet talte Ekstra Bladet med hans kone, Karen Vestergaard, og hun tager Anni Fønsbys antydning med ophøjet ro.

– Nu har hun sagt noget, og han har sagt noget. Skal vi ikke lade det blive ved det? Jeg aner ikke, hvad jeg skal sige. Nu er de af sted, og det er sådan, det er, siger hun.

Årsagen til det verbale slagsmål er Joachim B. Olsens trussel om at holde sig væk, hvis Anni Fønsby, som det var planlagt, skulle fungere som ridelærer for de 12 større eller mindre kendisser, der i løbet af optagelserne i Arizona skal lære at ride på rigtig cowboy-manér.

Sammen med flere af deltagerne stillede Joachim B. Olsen umiddelbart før afrejsen i søndags det ultimatum til TV2, at enten blev Anni Fønsby fyret, eller også blev de hjemme.

Dårligt signal
– Det vil være et dårligt signal at sende, hvis man bruger en person som Anni Fønsby – og det hun står for – i et underholdningsprogram, formulerede kuglestøderen sig.

– Jeg kender ikke manden, så jeg kan ikke sige, at jeg er skuffet over ham. Men jeg synes, han er ufin. Der er nogen, der har lettere ved at pege fingre ad andre end at kigge indad. Hvorfor skulle de aflyse mig, bare fordi der er en deltager, der har ondt i røven. Jeg synes simpelt hen, at hans udtalelser er under bæltestedet, fnyser Anni.

Ikke desto mindre gav TV2 efter for presset. Den gravide brystbombe fik at vide, at hun alligevel ikke behøvede at pakke kufferterne – dog med den begrundelse, at man ikke kunne tage ansvaret for, hvad der kunne ske med fostret, hvis hun sad i flere timer på hesteryg om dagen.

1 af 2 Anni kender ifølge hende selv til en hemmelighed om kuglestøderen Joachim. (Foto: Ole Frederiksen)
2 af 2 Anni Fønsby er rasende på Joachim B. Olsen, der var med til at få hende fyret fra tv-program. (Foto: Mogens Flindt)

Skærm

Mest læste i flash!