Dan Rachlin støtter jetsetdronning

Dan Rachlin støtter narkoanklaget jetsetdronning og mener, politiet og pressen har dårlig stil

Radioværten Dan Rachlin er forarget over pressens behandling af sin gode veninde, den meget omtalte jetsetkvinde. (Arkivfoto: Jens Dresling)
Radioværten Dan Rachlin er forarget over pressens behandling af sin gode veninde, den meget omtalte jetsetkvinde. (Arkivfoto: Jens Dresling)

Politi, anklagere, presse og hele offentligheden har sat et nyt bundniveau i dårlig opførsel over for den den 40-årige jetsetdronning og erhvervskvinde, der står anklaget for at have distribueret 140 gram kokain. Det mener radioværten Dan Rachlin.

- Politiet og anklagerne har eksempelvis fundet, at det er god stil at orientere pressen om anklagen, FØR hun selv og hendes advokat fik oplysningerne, blogger Dan Rachlin fra bopælen i Rungsted nord for København.

Den meget omdiskuterede nordsjællandske jetsetkvinde, der er beskyttet af navneforbud, er en af radiostjernens nære veninder, fortæller han.

- En af journalisterne var fra Ekstra Bladet, og ville have mine kommentarer til, at der nu foreligger en decideret anklage af den såkaldte jetset-dronning, som står anklaget for at have distribueret 140 gram kokain. Bemeldte dronning er en af mine bedste veninder igennem mange, mange år. Og behandlingen af hende hos politiet, anklagere, pressen og ikke mindst offentligheden slår alle rekorder i en nedre grænse, som man ikke tror, er mulig i Danmark, skriver Dan Rachlin i sin blog på MSN.com.

Dele af pressen, som Dan Rachlin skriver, synes, at det har været 'god stil' at rippe op i alt omkring hendes økonomi og arbejde, hvilket ifølge Rachiln har mistænkeliggjort hende 'på den grimmeste facon'.

- Og søreme om ikke også en del af de i øvrigt enormt sarte stand up-komikere, som ellers hader denne del af pressen som Fanden selv, ikke har fundet det helt fint at køre den ene smagløse joke af efter den anden, baseret på oplysninger fra medier, de i øvrigt aldrig tager alvorligt. Wauw … moral er godt ... dobbeltmoral er dobbelt så godt, skriver Dan Rachlin.

En kendt københavnsk jetsetdronning anholdt og sigtet for besiddelse af 140 gram kokain med henblik på videreoverdragelse.

Hun nægter sigtelsen, men medgiver, at hun kender de kokainhandlere, der ifølge politiet har leveret narkoen til hende.

Byretten i København besluttede fredag at løslade kvinden efter et længerevarende grundlovsforhør, hvor altså også hendes navn blev beskyttet.

1 af 2 Pressen har snaget for meget i den unævnelige jetsetkvindes privatliv, mener radioværten Dan Rachlin. (Foto: Mikael Rieck)
2 af 2 Radioværten Dan Rachlin er forarget over pressens behandling af sin gode veninde, den meget omtalte jetsetkvinde. (Arkivfoto: Jens Dresling)

Skærm

Mest læste i flash!