Sådan går det med Vickie Jos skade

Et røntgenbillede har afsløret, at Vickie Jos menisk har fået et puf. Men danseren er i bedring og regner med at kunne danse i Vild med dans på fredag

Vickie Jo står her med krykker og ønsker sin dansepartner Casper Elgaard og Mie Moltke tillykke med en flot dans.(Foto: MOgens Flindt)
Vickie Jo står her med krykker og ønsker sin dansepartner Casper Elgaard og Mie Moltke tillykke med en flot dans.(Foto: MOgens Flindt)

Det går fremad for Vickie Jo Ringgaard, der sidste uge måtte melde pas til Vild med dans på grund af en knæskade. Men skaden generer stadig danserinden, der er lykkelig over, at Casper Elgaard alligevel gik videre i fredags.

- Man kan jo aldrig være sikker. Men jeg satser stærkt på at kunne danse på fredag, fortæller Vickie Jo Ringgaard til Ritzau.

Det var under sidste uges træning, at danserindens knæ gik i baglås. På grund af træthed kom Vickie Jo ikke hele vejen rundt, da hun skulle foretage en drejning. Hun er blevet røntgenfotograferet, og skaden er blevet identificeret.

- Min menisk har fået et puf, siger Vickie Jo, der i fredags måtte lade sig udskifte med Mie Moltke, som kun fik trænet med Casper Elgaard i få timer.

Mie og Casper klarede sig dog igennem til næste runde. Det var en kæmpe lettelse for Vicki Jo, der jublede, da parret blev stemt videre.

- Jeg var simpelthen så lykkelig. Jeg var nok mere nervøs, end jeg lige havde regnet med, fortæller hun.

- Jeg er utrolig lettet over, at Casper gik videre. Jeg tror ikke, jeg ville kunne have tilgivet mig selv, hvis han var røget ud. Så ville jeg have givet mig selv skylden éthundrede procent.

Selv om skaden er i bedring, så har den alligevel generet Vickie Jo i ugens løb. Hun har trænet en smule, men har haft brug for behandling.

- Jeg har fået lagt en blokade, fordi jeg havde problemer med en masse væske. Nu er væsken fjernet, og det gør, at jeg kan bøje og strække benet. Men det gør jo ikke superhurtigt, når jeg bøjer det, siger Vickie Jo Ringgaard.

1 af 2 Vickie Jo's skade er i bedring, og hun regner med at kunne danse i 'Vild med Dans' på fredag. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Vickie Jo står her med krykker og ønsker sin dansepartner Casper Elgaard og Mie Moltke tillykke med en flot dans.(Foto: MOgens Flindt)
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen