Joan kender ikke Se og Hørs 'sex-tyr'

Se og Hør hænger i dag en australsk mand ud som Joan Ørtings 'sex-tyr'. Problemet er blot, at Joan aldrig har mødt den pågældende mand

Denne mand hedder Alex og er fra Australien, men han har aldrig mødt Joan Ørting. (Foto: Facebook)
Denne mand hedder Alex og er fra Australien, men han har aldrig mødt Joan Ørting. (Foto: Facebook)

Når Se og Hør i dag på forsiden af deres blad reklamerer med, at man inde i bladet kan se 'Ørtings sex-tyr', er det en omgang med sandheden, der ikke huer den rødhårede sexolog.

Inde i bladet vises et Facebook-billede af en australsk fyr kædet sammen med overskrifterne 'Han gi'r Joan Ørting god sex' og 'Alex er min elsker'.

Her på ekstrabladet.dk nåede vi torsdag morgen at citere Se og Hørs historie, inden den danmarkskendte sexolog ringede og forklarede sagens rette sammenhæng.

- Jeg har aldrig set ham før. Det er helt åndssvagt. Jeg aner ikke, hvor de har deres oplysninger fra. De har kontaktet mig flere gange i løbet af den seneste uge, men jeg har nægtet at medvirke, og bedt dem droppe historien, siger Joan Ørting til ekstrabladet.dk

Dybt underligt
Joan Ørting har tidligere åbent fortalt, at hun med gemalen Carsten Islingtons fulde accept har taget sig en australsk elsker ved navn Alex, men ifølge Joan Ørting er hendes Alex ikke identisk med den Alex Warthmann, der fremstilles i ugebladet.

- Der må være et navnesammenfald og et landesammenfald med manden på billedet, men jeg kan forsikre, at jeg aldrig har set den pågældende mand før, og derfor er det dybt underligt at blive kædet sammen med ham i ugebladet, siger Joan Ørting.

Joan har tidligere fortalt om sin elsker, at han er sin mands diametrale modsætning. Hvor Carsten er indbegrebet af en stor, maskulin mand, der kan bruge alle slags værktøjer, er Alex den filosofiske type. Han underviser i tantra, blandt andet på Joans sexologuddannelse.

1 af 2 Carsten Islington ved Joan Ørtings side i 'Aftenshowet' på DR1.
2 af 2 Denne mand hedder Alex og er fra Australien, men han har aldrig mødt Joan Ørting. (Foto: Facebook)