Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Linse forærer sin datter nye bryster

Vægtforøgelse i Kessler-familien: Den kontroversielle plastikkirurg Jørn Ege har opereret 19-årige Stephanie i Sverige i sommer

Mor og datter lufter brystpartiet. Linse er 43 og Stephanie er 19. (Foto: AP)
Mor og datter lufter brystpartiet. Linse er 43 og Stephanie er 19. (Foto: AP)
Mik
kel Kesslers 43-årige søster Lenina Christiansen alias Linse, der efter sigende har Skandinaviens største silikonebryster, har netop foræret sin 19-årige datter Stephanie nye bryster.

Pris: 20.000 kr. for 340 ml i hvert bryst.

Stephanie bruger nu en C-D-skål.

Det er den kontroversielle plastikkirurg Jørn Ege, der også har opereret Linse, som for omkring to måneder siden har opereret Stephanie i Sverige.

Skal ikke få blod på tanden
– Jeg er bare så glad for dem, siger Stephanie, der arbejder som servitrice i mors stripbar, Nyhavn Redlight i Nyhavn, indtil hun skal i gang med en uddannelse.

– Hendes bryster er magen til mine første. Jeg har også sagt til hende, at hun ikke skal få blod på tanden. De nye bryster er meget fine og passer godt til hendes krop, siger Linse, der selv er blevet opereret fem gange af Jørn Ege. Linse har 1200 ml i hvert bryst.

I december proklamerede Linse ellers i Ekstra Bladet, at luften snart skulle lukkes ud af ballonerne. Men indtil videre er det ikke sket.

– Jeg har bestilt tid flere gange, men har aflyst. Nu er det gået godt fem gange, og jeg er nervøs for, at det skal gå galt, siger Linse.

– Hvorfor har du sagt til din datter, at hun ikke skal få blod på tanden?

– Fordi det kræver meget at høre på alle de kommentarer, som jeg må høre på vedrørende mine bryster. Og Stephanie er meget mere tilbageholdende, end jeg er. Og hendes bryster er meget fine, som de er nu.

Mor og datter lufter brystpartiet, når Mikkel Kessler på lørdag bokser mod Gusmyl Perdomo i Herning.

De nye bryster er meget fine og passer godt til hendes krop
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen