Bjerrehus: Landet flyder med kokain

Oliver Bjerrehus har aldrig lagt skjul på, at han har prøvet stoffer. Og han føler med den jetsetkvinde, der i sidste uge blev anholdt for besidelse af kokain

Oliver Bjerrehuus har aldrig lagt skjul på, at han har prøvet stoffer. (Foto: Jan Sommer)
Oliver Bjerrehuus har aldrig lagt skjul på, at han har prøvet stoffer. (Foto: Jan Sommer)
– Der er coke overalt i Danmark. Det er ikke et stof, der specielt relaterer sig til modebranchen, siger modellen Oliver Bjerrehuus, der aldrig har lagt skjul på, at han har prøvet stoffer.

– Der har altid været meget coke i modeverdenen. Mange er blevet forarget, efter at X blev anholdt. Jeg har selv festet med hende, så forargelsen er til at overse. Hun er en prægtig kvinde, og jeg synes, det er skidesynd for hende. Jeg har jo altid været åben om mine stoffer og sagt, hvad jeg har gjort. I Staterne er det meget almindeligt, at modellerne og modeskaberne fyrer den af med stoffer og så går i rehab (behandling) bagefter.

I baggrunden begynder en kvinde at tale.

Stoffer for tabere
– Det er min kæreste, der brokker sig. Der er intet fashion eller rock’n’roll ved at tage stoffer, siger hun. Det er kun tabere, der gør det, siger hun.

Kvinden i baggrunde taler videre.

– Hun siger, at det intet specifikt har med modebranchen at gøre, og at jeg ikke skal relatere coke til modeverdenen. Prøv at tage til Jylland og gå ind på Crazy Daisy. Det er bare overalt.

– Det er da fedt, at din kæreste synes, det er taberagtigt at tage stoffer.

– Jeg tænkte nok, at du ville sige det, siger Oliver Bjerrehuus, som altid har været en stor tilhænger af Christiania.

– Jeg har altid syntes, at der var rigtig fedt derude, men da politiet satte alt sit mandskab ind mod Staden, blev der er masse blinde vinkler, og dopen strøg ind over grænserne. Det eneste, politiet har fået ud af det, er, at folk i dag sniffer coke i stedet for at ryge den fede. Hvis jeg vil rulle en joint ude i byen i dag, er der ingen, der gider være sammen med mig, fordi det lugter og stinker, og man bliver skæv og på æderen. I dag er joints for den gamle generation. Og coken florerer overalt, siger Oliver Bjerrehuus.

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen