Susan K. mere nøgen end nogensinde

- Jeg har aldrig tidligere lavet så afklædte billeder, altså hvor jeg optræder helt nøgen, siger Susan K. om sine nye billeder

Susan K. smider endnu engang tøjet. Denne gang over seks sider i Tidens Mand. (Foto: Kim Skovsby/Tidens Mand)
Susan K. smider endnu engang tøjet. Denne gang over seks sider i Tidens Mand. (Foto: Kim Skovsby/Tidens Mand)

I maj måneds udgave af magasinet Tidens Mand kan man opleve den blonde Paradise-babe, 34-årige Susan K. som indbydende nøgenmodel, der åbenhjertet fortæller om sin passion for unge, lækre mænd, samt om håbet for på mere fast basis at blive del af tv-branchen – rigtig gerne som værtinde.

- Jeg har aldrig tidligere lavet så afklædte billeder, altså hvor jeg optræder helt nøgen, som man nu kan opleve mig i TM, fortæller den debuterende nøgenmodel til ekstrabladet.dk

Kropsafslørende billeder
De kropsafslørende billeder af party-blondinen, der pryder forsiden og breder sig over hele seks sider i TM, falder på alle måder rigtig godt i hak med, at pigen den 15. maj – endelig!, som Susan K. selv udtrykker det – slipper ud af sin Paradise-kontrakt.

- Det sidste år, hvor jeg har været bundet af min kontrakt med TV3, har jeg fået flere tilbud fra nogle af de store tv-stationer, blandt andet TV2 og Zulu, jeg desværre måtte takke pænt nej til.

Men nu, hvor jeg snart er fritstillet, er jeg 110 procent parat til at give tv-branchen en seriøs chance, smiler den søgende single, som trods alt ikke har fået mere af Paradise Hotel, end at værtinde-rollen på reality-programmet ville være en rigtig spændende udfordring.

Meget kunne ligeledes tyde på, at den sexede blondine heller ikke har fået helt nok af reality-seriens Mr. Lover, score-drengen Mads Gleager, som Susan i sidste års udgave af Paradise Hotel havde hed sex med foran rullende kameraer.

Pudsigt nok optræder Gleager også i maj måneds udgave af Tidens Mand.

Gleagers drømmekvinde?
Her fortæller han blandt andet om sin afhængighed af kvinder og sex, men nævner dog intet om at Susan K. skulle være drømmekvinden for netop ham.

- I mine øjne er Gleager bare så utrolig smuk.

Desværre har han bare gang i lidt for mange piger på en gang.

Så var det muligt at klone manden – og gøre klonen monogam, så var jeg på med det samme, slutter maj måneds sexede single-pin-up, der ikke afviser at smide tøjet i forbindelse med nye nøgenserier.

Susan K. vil dog kun for alvor sprede ben for den mand/mænd, der kommer til at opleve hende på noget mere intim basis.

1 af 3 Susan K. klar til at smide toppen. (Foto: Kim Skovsby/Tidens Mand)
2 af 3 
3 af 3 Susan K. smider endnu engang tøjet. Denne gang over seks sider i Tidens Mand. (Foto: Kim Skovsby/Tidens Mand)
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen