Linse og Geggo: Mikkel har accepteret 'Familien fra Bryggen'

Bokseren har vænnet sig til, at resten af familien vil være realitystjerner

Linse Kessler fortæller, at Mikkel Kessler ikke er sur over familiemedlemmernes deltagelse i 'Familien fra Bryggen'. (Foto: Claus Bonnerup)
Linse Kessler fortæller, at Mikkel Kessler ikke er sur over familiemedlemmernes deltagelse i 'Familien fra Bryggen'. (Foto: Claus Bonnerup)

Den kendte bokser Mikkel Kessler har tidligere ytret sin utilfredshed over sine familiemedlemmers deltagelse i realityprogammet 'Familien fra Bryggen'.

Læs også:

Se også: Så meget tjener Linse Kessler

- Han brød sig ikke om det i starten. Og helt personligt har vi haft nogle diskussioner, fordi han ikke kunne forstå, hvorfor vi vil gøre det, siger søsteren Linse og fortsætter:

- Vi hygger også med tv-holdet, hvilket Mikkel slet ikke kan sætte sig ind i. Det vil han nemlig ikke gøre, da han bare gerne vil have fred.

Nogle af årsagerne til, at bokseren har det sådan, mener niecen Geggo at vide:

- Mikkel har stadig ikke vænnet sig til, når folk kommer og spørger om hans autograf, da han er så genert. Derudover tror jeg, at han er bange for, at vi bliver udstillet - som vi også gør, men det vælger vi jo selv.

Læs også:

Se også: Stephanie Kessler: Jeg fik lyst til at stikke et par flade

Og for Linse Kessler er det helt okay, at broderen har hans egen mening om det:

- Det er også fair, da vi andre er anderledes. Jeg elsker at være på, og Mikkel hader det, da han bare gerne vil passe sin sport. Så vi klare det fint uden ham.

Men nu skulle Mikkel Kessler have accepteret deres medvirken i realityprogrammet.

- Nu kan han rent faktisk se, at vi har en masse fans og rent faktisk gør det ret godt. Så jeg kan mærke, at han accepterer det langt mere nu, fortæller Geggo.

Linse Kessler vil dog også gerne slå en ting fast:

- Vi er ikke uvenner over det. Hvis vi derfor når sæson 31 af ’Familien på Bryggen’, så kan det da godt være, at vi bliver træt af det.

Læs også:

Se også: Se Linses nye vilde tatovering

Mest læste i flash!
Hent flere