Amalie chikaneret på Nørrebro: Bøller tissede i vores bil

En gruppe bøller skar taget op på Amalies mors bil og hældte tis ud over sæderne

Amalie blev udsat for chikane på Nørrebro. (Foto: Polfoto/Peter Hauerbach).
Amalie blev udsat for chikane på Nørrebro. (Foto: Polfoto/Peter Hauerbach).

Amalie Szigethy og hendes mor, Lotte, oplevede for nylig bagsiden af kendis-medaljen, da de to realitystjerner gæstede det indre Nørrebro, i forbindelse med optagelser til TV3-showet 'Amalies Verden':

- Vi skulle til tango og så var der en gruppe indvandrede der fulgte efter os og de var meget provokerende i deres attituder. De blev ved med, at råbe at jeg var smuk og at de ville have en autograf.

- Jeg ignorerede dem, mens min mor i starten forsøgte at tale med dem, men så gav hun også op. De blev åbenbart meget provokerede af, at vi ikke gad at snakke med dem og de blev ved med at følge efter os og råbe af os. De var lige som sådan nogle hyæner i mørket. Det var meget skræmmende, fortæller Amalie til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Mor udsender bog om Amalie

Et par af kameramændene fik stoppet Amalies forfølgere ved indgangen til dansestudiet og da realitystjernen og hendes mor kom tilbage til deres bil, troede de i første omgang, at de var sluppet for yderligere chikane:

- Jeg var ret sikker på, at de havde gjort et eller andet ved vores bil, men kunne ikke lige se, at der var sket noget med den. Det var først da vi kom ud på motorvejen, at vi opdagede at taget på vores cabriolet blafrede og så gik det op for os, at de havde skåret hul i taget. Da vi stiger ud af bilen opdager vi så, at vi har våde bukser og at det er tis. De har altså hældt tis ud over sæderne og så har vi siddet i det hele vejen fra København til Nordsjælland.

Læs også:

Peter og Amalie er glade for hinanden igen. (Foto: Kenneth Meyer) Danske kendte - 20. nov. 2012 - kl. 15:31 Peter og Amalie sammen igen

- De skulle åbenbart markere, at vi var i det forkerte kvarter. Det gør mig rigtig sur og så syntes jeg, at det er synd, at enkelte grupper ballademagere, som de her, ødelægger det for alle de søde indvandrere, der ellers bor på Nørrebro, konstaterer Amalie.

Amalies mor har efterfølgende politianmeldt episoden og fået skiftet taget, samt renset bilen.

Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen