Rædselsfuldt: Gravesen hænger på ruin

For fem år siden lagde eks-landsholdsspilleren 10 millioner kroner på bordet for et bondehus på en strandgrund ved Vejle. Men nu er byggeplanerne til yderligere 25 millioner gået i vasken

Fodboldmillionæren Thomas Gravesen havde store planer med sit husbyggeri ved Vejle. Men nu hænger han på en grund med et ubrugeligt hus, som han i 2008 gav ti milioner kroner for. (Foto: Lars Poulsen)
Fodboldmillionæren Thomas Gravesen havde store planer med sit husbyggeri ved Vejle. Men nu hænger han på en grund med et ubrugeligt hus, som han i 2008 gav ti milioner kroner for. (Foto: Lars Poulsen)

Den tidligere landsholdsspiller, fodboldmillionæren Thomas Gravesen hænger med en vis legemsdel i vandkanten på Daugaard Strand ved Vejle.

Her havde han forestillet sig at han skulle bygge en arkitekttegnet og hundedyr drømmehybel med skov i baghaven og åben vand på udsigtssiden. Men planerne ligger i ruiner som det gamle nedrivningsmode bondehus, der lige nu ligger på den 4000 kvadratmeter store grund.

Ifølge Vejle Amts Folkeblad har han ikke fået byggetilladelse til sin pompøse planer om en mondæn villa til 25 millioner kroner. Dét troede han, at han havde sikret sig mod via en tilbagekøbsklausul, der blev oprettet i forbindelse med handelen tilbage i 2008. Af den fremgik, at handelen skulle gå tilbage, hvis ikke kommunen kunne give byggetilladelse.

Det hjælper ham bare ikke, for sælgeren af grunden med bondehuset, rigmanden, Kim Branick er siden gået konkurs. Dér er der ingen penge at hente for Gravesen, som klausul eller ej brænder inde med en kæmpegrund med et hus, han ikke kan bruge, og som han i sin tid gav ti millioner kroner for.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Thomas Graversen selv. Han opholder sig lige nu i USA. Men ifølge hans agent, John Sivebæk, selv tidligere topspiller og Europamester i 1992, har han heller ikke så meget på hjerte.

- Jeg talte faktisk med ham om sagen så sent som i aftes. Her var meldingen fra ham, at lige nu ønsker han ikke at kommentere sagen i pressen, siger John Sivebæk til ekstrabladet.dk.

1 af 4 10 millioner kroner gav Thomas Gravesen for dette gamle bondehus. Planen var at rive ned og opføre nyt, men han har fået afvist en byggetilladelse. (Foto: Andres Szlavik).
2 af 4 Sådan skulle herlighederne have set ud. Men nu ligger Thomas Gravesens byggeplaner i ruiner. (Fotomanipulation fra arkitekt Brian Mortensen).
3 af 4 Thomas Gravesen er i USA for tiden og meddeler gennem sin agent, John Sivebæk, at han ikke vil kommentere sagen. (Foto: Thomas Wilmann).
4 af 4 Fodboldmillionæren Thomas Gravesen havde store planer med sit husbyggeri ved Vejle. Men nu hænger han på en grund med et ubrugeligt hus, som han i 2008 gav ti milioner kroner for. (Foto: Lars Poulsen)
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen