Silas irriteret over homofober: De omtaler os som dyr

Tænk at der stadig findes typer, der omtaler os homoseksuelle, som om vi er dyr eller værre

Silas Holst bliver nogle gange så træt, når han udsættes for homofober. Foto: Henning Hjorth
Silas Holst bliver nogle gange så træt, når han udsættes for homofober. Foto: Henning Hjorth

'Vild med dans'-veteranen Silas Holst ved godt, at han skal holde sig væk fra 'Nationen' på ekstrabladet.dk, for selv om det kun er en håndfuld, så er der bare altid mennesker der, som skal svine bøsser og andre minoriteter til der.

Men i går kiggede han alligevel forbi og blev rystet, hvilket han bekendtgjorde på Facebook.

- Måske havde jeg bare en dårlig dag, men det blev lige pludselig for meget. Denne Finn W mente tilsyneladende ikke, at bøsser skulle have lov til at optræde i 'Vild med dans' på tv. og han begreb heller ikke, hvordan vi kunne danse med kvinder, når vi nu ikke tænder på dem - og mage til ignorance skal man vist lede længe efter, siger Silas.

Læs også:

Se også: Lykkelige Silas: Ja jeg skal giftes

Derfor kom hans Facebook-opdatering til at se ud som følgende:

'Har nu efterhånden i min karriere fundet mig i og lagt øre til mangt og manges meninger om mig - og fred være med det! Men nogengange bliver jeg alligevel rystet over dansken!! Finn W dit usympatiske neandertalende mand!!! Øv øv øv din type mennesker stadig findes der omtaler os homoseksuelle som om vi er dyr eller værre. Ovenstående er en kommentar Finn W har valgt at skrive som svar på en artikel om mig...!!! Øv øv øv Finn!! Håber du en dag må finde den sande mening med livet - åbenhed og forståelse!!'

Læs også:

Se også: Silas Holst: Følte mig som verdens dårligste kæreste

- Det er dumt at tage sig af visse menneskers homofobiske ytringer, men jeg blev sgu' så irriteret. En gang imellem rammer det bare på den ufede måde. Og det ærgrer mig, at denne type mennesker bare høvler derudaf uden at ane, hvad de taler om.

Heldigvis er hverken Silas eller hans forlovede Johannes tit ude for den slags. I dagligdagen er langt de fleste mennesker søde og fuldstændigt upåvirkede af, at de står over for et bøssepar.

- Og så opsøger vi bare ikke problemerne. Vi lader bare være med at gå ned af Strøget en sen nat, hvor det vrimler med fulde mennesker - og den slags. fastslår han.

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen