L.O.C. i retten: - Vold ligger ikke til mig

En af Danmarks største stjerner er tiltalt for vold. I dag skal han forsvare sig i retten i Odense. Følg sagen live her

Interaktivt element

Slog han eller slog han ikke.

Det spørgsmål skal retten i Odense tage stillling til i dag, hvor en af landet absolut største tv-stjerner sidder på anklagebænken - tiltalt for vold.

Helt præcis er stjernen tiltalt for at have hamret sin knyttede næve ind i en tilfældig festivalgæst i Middelfart i juni i år.

Sagen mod kendissen begyndte klokken 9.30, og i eftermiddag afgør dommerne i retten i Odense, om tv-stjernen, der er omfattet af navneforbud, skal en tur i fængsel. Det første der skete, var at navneforbuddet faldt.

Normalt udløser en sådan episode ikke en streng straf, men anklagemyndigheden kræver, at tv-stjernen får en skærpet straf, fordi han tidligere er dømt for vold.

Læs også:

Se også: Tv-stjernen taler ud: Det ligger mig fjernt at være aggressiv

I et stort interview med Ekstra Bladet har han tidligere forklaret, at han ikke slog nogen.

- Jeg er ikke en konfliktsky lille dreng, som ville lyve om at have gjort noget forkert. Jeg kan godt tage ansvar for mine egne handlinger. Og derfor har jeg også den her holdning til det, der hedder, at hvis jeg havde ladet mig rive med af et eller andet eller havde dummet mig, så ville jeg også stå ved det. Men vold ligger ikke til mig. Jeg har ikke noget ønske om at opsøge en konflikt eller være aggressive.

Læs også:

Se også: I dag falder hammeren for tv-stjernen

Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen