Basim: Det føles som at komme hjem

Alle i Los Angeles er vildt søde, mener han

- Det hele ser ud til at gå op i en højere enhed nu. Jeg knokler hver dag i forskellige studier og skriver sange konstant. Mellem de sessions er der møder med pladeselskaber, managers og andre, der bidrager med noget. Det er super-spændende, men jeg tager én dag ad gangen, fortæller Basim.

Læs også:

Se også: Basim klar til amerikansk karriere

- Jeg har det fantastisk i Los Angeles. Alle er supersøde mod mig. Jeg har været her meget de sidste fem år, så hver gang jeg lander, føles det på en måde som at komme hjem.

Alle kender Cutfather
- At arbejde med Cutfather er det vildeste, jeg har prøvet. Efter et par dage med ham i L.A. kunne jeg virkelig se den respekt, som hele musikbranchen har for ham. Han kender jo alle -.og alle kender ham. Det er ret vildt at opleve.

Læs også:

Se også: Basim: Jeg har det godt

- En af dagene indspillede Akon i samme studie som mig, så det var supersjovt at hænge ud med ham. Han har arbejdet med Michael Jackson, så det var meget specielt. En anden aften var vi ude at bowle med Cutfather. Der mødte vi Mariah Careys mand, Nick Cannon, som han også kender. Jeg har mødt ham tidligere gennem mit arbejde som vært for Nickelodeons Kids Choice Awards, fortæller Basim, der også selv måtte skrive autografer.

- Når man kommer til en by, hvor fem millioner mennesker kæmper om de samme pladser, er det også fedt at se, at der er nogle, der genkender Basim. Han blev flere gange spottet af danskere, der ville have billeder og autografer. Det var meget sjovt, griner Cutfather.

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen