Medinas hede kys

Medina og Christopher kunne ikke holde fingrene fra hinanden Danish DeeJay Awards

Medina og Christopher kunne ikke holde fingrene fra hinanden til Danich DJ Awards. (Foto: Anthon Unger)
Medina og Christopher kunne ikke holde fingrene fra hinanden til Danich DJ Awards. (Foto: Anthon Unger)

Det er helt sikkert, at Mathias Arvedsen endegyldigt er ude i kulden.

For kærligheden mellem Medina og hendes unge sanger Christopher er brandvarm, selvom parret forsøger at slukke ilden så ofte, de kan komme til det.

Da de lørdag aften var med til Danish DeeJay Awards, glemte de alt og alle omkring sig og kastede sig henført over hinanden.

LÆS OGSÅ:

Se også: Medina årets artist ved DDJA

På den røde løber nægtede Christopher at tale om sin kærlighed, der er så ny, at ekskæresten Matilde stadig slikker sårene, men under festen lod han kroppen tale sit tydelige sprog om, at han er forelsket til op over begge ører i sin ni år ældre kæreste.

Kærlighedsferie
Parret har netop været i USA sammen. Her blev de spottet i en hed omfavnelse som bevis på, at 29-årige Medina og 20-årige Christopher nu er det nye par i dansk showbiz.

LÆS OGSÅ:

Medina var flankeret af sin tourmanager, Steffen, og ikke den nye flirt, 20-årige Christopher. Medina ville hverken be- eller afkræfte forholdet. (Foto: Jan Unger). Danske kendte - 4. apr. 2012 - kl. 10:49 TV: Medina hjem uden sin nye flirt

Da Ekstra Bladet modtog Medina i lufthavnen, da hun vendte hjem fra sin turné, ville hun ikke kommentere, om hun og Christopher var blevet kærester.

Men et billede siger som bekendt mere end 1000 ord.

LÆS OGSÅ: Møssende Medina viser mås på stranden

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere