Medina lejer landsted: Her skal de hygge sig

Får 1026 kvadratmeter landlig luksus at boltre sig på - for kun 42.000 kroner om måneden!

Inde bag porten gemmer der sig luksus på 1026kvadratmeter til en pris af intet 42.000 kroner om måneden. (Foto Jacob Jørgensen)
Inde bag porten gemmer der sig luksus på 1026kvadratmeter til en pris af intet 42.000 kroner om måneden. (Foto Jacob Jørgensen)

Medina har forladt storbylivet til fordel for landlig idyl. Den nye adresse hedder nu Sandbjergvej 11 i Hørsholm. Det skriver Se og Hør.

Og den nye adresse rummer intet mere end 1026 kvadratmeter ren luksus pakket ind i en lystgård. Villaen rummer blandt andet en 20 meter lang swimmingpool med et badeområde, der har boblebad. I underetagen kan popprinsessen få trænet sin flade mave og vedligeholde sin veldrejede krop i et fitnessrum.

Læs også:

Se også: Sådan bliver du festklar som Medina

Og fitnessrummet har da også både omklædning, bad og dampbad til begge køn. Og skulle popprinsessen have brug for at slappe af efter en omgang træning, kan hun gå i vinkælderen med klimaanlæg til at holde vinen tilpas tempereret.

Villaen ligger godt beskyttet ude i skoven, bag en port. Der kan Medina og hendes nye flirt Christopher hygge sig i fred for nysgerrige øjne og Dan Rachlin. Der er samtidig masser af rum, hvis andre kommer på besøg, eller de to skulle gå med familietanker. Derudover hører der en separat bolig til.

Luksus er som bekendt ikke gratis, og Medina må da også frem med den store pung for sin nye adresse. Intet mindre end 42.475 kroner om måneden skal hun slippe for at leje sig ind i huset. Men så er både varme og vand også betalt.

Læs også:

Se også: Medinas hede kys

Den fornemme adresse er ejet af ingen ringere end den konservative rigmand Christian Kjær, som selv bor et par huse nede af vejen i nummer 16. Da ekstrabladet.dk fangede ham over mobilen, ønskede han dog ikke at kommentere på sin nye lejer.

Læs også: Medina - viser mås på stranden

1 af 2 Medina og sin unge flirt Christopher i kærlig omfavnelse ved Danish DeeJay Awards. (Foto: Anthon Unger)
2 af 2 Inde bag porten gemmer der sig luksus på 1026kvadratmeter til en pris af intet 42.000 kroner om måneden. (Foto Jacob Jørgensen)

Skærm

Mest læste i flash!