Star Tours Stig Elling i top fem

Han vurderes til at kommunikere bedre end så mange andre

Jeg er meget glad for den fornemme placering, siger Stig Elling. Foto: Thomas Wilmann
Jeg er meget glad for den fornemme placering, siger Stig Elling. Foto: Thomas Wilmann

Han bliver tit drillet med at være ’linselus’, men hans store imødekommenhed over for pressen har nu bragt ham i fint selskab. I hvert fald har Aalund PR Research i Århus sendt Star Tours kommunikationschef, Stig Elling op blandt giganterne, når det handler om professionalisme.

Det er 11. gang, at det årlige PR Barometer udsendes, og i år placeres Stig Elling i top fem – kun overgået af Novo, Carlsberg, Nordea.

Læs også:Fjerdepladsen til den ’nye dreng i klassen’, følges også op af en begrundelse fra Aalund PR:

’Stig Elling får blandt andet sin fine placering for tilgængelighed, evnen til at tale klart og kort om det han bliver spurgt om og venlighed også over for dem, der rent faktisk skulle have ringet til en helt anden og søgt oplysninger.’

Læs også:

Se også: Nu er der to Ellinger

– Den placering er jeg meget glad for. Ikke mindst over at være kommet i selskab med de rigtigt store, for i forhold til Novo, Carlsberg og Nordea er Star Tours jo en ’lille biks’. Men det er da skønt at få at vide, at man kan sit job, og at andre påskønner det, siger Stig Elling.

Han mener selv, at det handler om at kunne gå på tv og tale i et sprog, som folk forstår.

PR Barometeret bliver til på baggrund af en vurdering fra 302 erhvervsjournalister fra alle større medier i Danmark. De har set på et antal navngivne virksomheder, men har i den forbindelse også haft mulighed for at afgive stemmer på dygtige og tilgængelige kommunikationsfolk i almindelighed fra alle brancher.Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen