Janni på hemmelig Italien-rejse

Den tidligere rejsedronning forkælede sig selv

Hvad giver man sig selv, når man er 50 og har alt? Janni Spies gav sig selv en rejse til støvlelandet. (Arkivfoto: Henning Hjorth).
Hvad giver man sig selv, når man er 50 og har alt? Janni Spies gav sig selv en rejse til støvlelandet. (Arkivfoto: Henning Hjorth).

Det var ikke kun de mange gæster, der forkælede Janni Spies i forbindelse med hendes runde fødselsdag, som blev fejret for 13 dage siden på Rungstedgaard nord for København.

Janni havde også en gave med til sig selv.

- Jeg var i Assisi i Italien fra mandag til søndag. Det var min gave til mig selv. Det ville jeg gerne give mig, sagde Janni, da hun i går deltog i en reception for bogen ’Simon Spies - Solkongens liv og tid’.

Læs også:

Se også: Janni Spies: Mit liv har været et langt eventyr

Hun ønskede dog ikke at kommentere, om hun var alene af sted til byen, der mest er kendt for den hellige Frans af Assisi.

- Det var en privat rejse. Men jeg er vild med Italien, siger hun.

Der er dog ikke meget, der tyder på, at hun var på romantisk rejse.

Læs også:

Se også: Janni Spies: Fantastisk at fylde 50

- Hvad ville du sige, hvis din datter Michala kom hjem med en type som Simon?

- Jeg ville gøre som mine forældre, der havde tiltro til, at jeg gjorde det rigtige for mig. Jeg har tillid til mine børn og til at de kan mærke efter i deres hjerter. Og jeg er jo den sidste, der kan sige noget, siger Janni.

Læs også: Smukke Michala sover gerne hos mor

Der ud over at blive herostratisk berømt herhjemme også blev en af landets rigeste kvinder, da hun giftede sig med den ældre playboy.

- Men jeg har altid været meget ydmyg omkring den økonomiske del. Det var ikke pengene, der skulle styre mit liv, siger Janni, der for altid vil være økonomisk uafhængig på grund af hendes ægteskab, der blev en del af nyere dansk historie.

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen