Ordre til Se og Hør-ansatte: Kram stakkels Kim!

Aller-direktionen har givet Kim Henningsen fri, fordi han har det så hårdt. Derfor skal de ansatte hos Se og Hør give Sladderkongen et kram, når han kommer til fest i aften

Kim Henningsen som årets æresjulemand i 2010, men der er ikke råd til mange gaver hos den gældsatte redaktør (Foto: Stine Schou)
Kim Henningsen som årets æresjulemand i 2010, men der er ikke råd til mange gaver hos den gældsatte redaktør (Foto: Stine Schou)

- Det er et drømmejob og en kæmpe udfordring på den positive måde at få lov til at stå i spidsen for SE og HØR.

Sådan sagde Kim Henningsen til sin daværende arbejdsplads BT, da han i sommeren 2009 sagde ja til jobbet på øretævernes holdeplads som Se og Hørs nye chefredaktør.

Udsigten til at skulle modtage en millionhyre for at hænge danske såvel som udenlandske kendte ud på forsiden af Danmarks største sladderblad faldt mildest talt i god jord hos den nu 57-årige Kim Henningsen.

Men i dag kunne Ekstra Bladet fortælle, at Se og Hør-bossen er på fallittens rand. Derfor endte han selv på forsiden af avisen, og det har åbenbart været så hårdt for Kim Henningsen, at han allerede har fået lov til at holde weekend af direktionen i Aller-koncernen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Se og Hør-chefredaktør siger op

Det fortalte direktionen på et fællesmøde for alle ansatte på Se og Hør her til morgen i det 18.000 kvadratmeter store Aller Hus. Velunderrettede kilder i Aller-koncernen fortæller til ekstrabladet.dk, at det har været så hårdt for Kim Henningsen at være på forsiden af Ekstra Bladet, at han har fået fri resten af dagen.

Kim Henningsen forventes dog at være frisk allerede igen her til aften, hvor Se og Hør holder personalefest i Aller Huset på Havneholmen i København. Her er de ansatte på Se og Hør nemlig blevet kraftig opfordret til at give Sladderkongen et stort kram i denne for ham svære tid.

LÆS OGSÅ:

Se også: Kates bryster skader Danmarks omdømme

Kim Henningsen selv afviser dog, at det har været så hårdt at se sig selv på forsiden af Ekstra Bladet, at han har fået fri, da ekstrabladet.dk fanger ham på mobiltelefonen.

- Vås. Jeg arbejder på livet løs. Og ellers kan jeg kun sige: Ingen kommentar. Og det vil være mit svar på alle dine spørgsmål. Så skal vi ikke spare din og min tid?

- Men vi kan ikke få fat på dig, når vi ringer til Aller Huset?

- Det er, fordi jeg arbejder hjemmefra.

- Så der har ikke været personalemøde hos Aller her til morgen?

- Fisk, lyder det sidste svar fra Kim Henningsen.

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen