Skruk Robert Hansen: Om syv uger er jeg far

Livsrolle: Robert Hansen er netop nu ved at indspille 'Min søsters børn i Afrika' på savannen i Sydafrika - men han tænker hver eneste dag på sin kæreste Pernille og deres kommende barn

- Det har virkelig sat nogle tanker i gang omkring min kommende faderrolle, at jeg hele tiden har været omgivet af fem børn i forskellige aldre, fortæller Robert Hansen. (Foto: Obel Film)
- Det har virkelig sat nogle tanker i gang omkring min kommende faderrolle, at jeg hele tiden har været omgivet af fem børn i forskellige aldre, fortæller Robert Hansen. (Foto: Obel Film)

Læs også:

Se også: Fotograf fra 'Min Søsters Børn' stukket med kniv

SYDAFRIKA (Ekstra Bladet): - Jeg tænker hver eneste dag her i Sydafrika på min højgravide kæreste Pernille og på det barn, som vi sammen skal have 15. oktober ved et kejsersnit. Og det er en meget lykkelig følelse. Jeg kan næsten ikke vente med at blive far, siger Robert Hansen til Ekstra Bladet, da vi møder ham under indspilningerne til den kommende film 'Min søsters børn i Afrika', hvor han i øvrigt har fået masser af inspiration til sin kommende livsrolle som far.

Læs også:

Se også: Robert Hansen jubler: Jeg skal være far!

Vi befinder os på Amanzingwe Lodge et par timers kørsel fra Johannesburg i Sydafrika. Et område, der meget passende kaldes 'menneskehedens vugge'. I horisonten bag den støvede afrikanske savanne tårner de høje Magaliesburg-bjerge mod himlen, og Robert Hansen stråler som en sol.

Læs også:

Se også: Fuld knald på Min Søsters Børn i Afrika

I 'Min søsters børn i Afrika' spiller Robert Hansen park-betjenten Leif, der sammen med sin chef John (Thomas Levin) bliver udfordret til stregen af 'min søsters børn'.

De to park-betjente har nemlig ikke helt rent mel i posen, når det handler om at beskytte de truede dyr i Afrika.

Masser af inspiration i Afrika
- Det har virkelig sat nogle tanker i gang omkring min kommende faderrolle, at jeg hele tiden har været omgivet af fem børn i forskellige aldre. Og min kollega Thomas Levin har jo netop her i Sydafrika fået besøg af sin søn Jakob på to et halvt år, som han har sammen med sin kone, skuespillerinden Laura Christensen. Så der er børn overalt. Og det er bare så skønt, siger Robert.

Robert Hansen har dog ikke haft besøg af sin gravide kæreste Pernille Fredskild Thøgersen på grund af alle de vaccinationer, som man skal have for at rejse til Afrika.

- Men lige inden jeg tog til Afrika for tre uger siden, var min kæreste og jeg 14 dage i Thailand, hvor vi havde nogle rigtig gode dage sammen. Jeg havde brug for lidt ferie inden mit Afrika-eventyr, fordi jeg netop lige havde afsluttet min rolle i musicalen 'Den Eneste Ene' i Glassalen i Tivoli.

- Nu har du jo været med i 'Den Eneste Ene'. Er din kæreste Pernille også den eneste ene i dit liv?

- Ja, det er der ikke nogen tvivl om. Vi svinger rigtig godt sammen. Jeg elsker hende, og det er også derfor, at vi er blevet enige om at få et barn. Man ser så mange, der går fra hinanden. Men jeg er overbevist om, at jeg skal leve sammen med Pernille resten af mit liv. Det håber jeg i hvert fald, siger den 32-årige Robert Hansen.

Læs også:

Se også: Robert Hansen har fundet den eneste ene

For et halvt år siden fortalte Robert Hansen, at han havde en drøm om at komme til at spille skurke-roller på film.

Den drøm er nu opfyldt i 'Min søsters børn i Afrika', hvor han springer ud som en skurk, der godt nok ikke er særlig klog.

En dum skurk
- Jeg spiller den dumme skurk, der laver alt det beskidte arbejde for min chef John. Det er blandt andet mig, der fragter alle de truede vilde dyr, vi smugler væk. Man kan kalde min rolle for en slags opvarmning til at spille en rigtig led skurk. Og jeg elsker det.

Læs også:

Se også: Robert Hansen vil være skurk

- Det har været helt fantastisk at lave film her i Afrika. Mens vi arbejder, er der f.eks. pludselig en giraf, der går ind foran kameraet, eller en zebra-familie, der kommer vandrende i græsset. Det er fuldstændig syret.

I dagens optagelse filmer instruktøren Martin Miehe-Renard en scene, hvor de to park-betjente Leif og John netop har kidnappet Fru Flinth og sat hende i et abebur på ladet af en bil, hvor hun oven i købet sidder lige ved siden af en abe. De to park-betjente bliver imidlertid skarpt forfulgt af onkel Erik og hans søsters fem børn, der for alt i verden vil redde både aben og Fru Flinth.

Masser af vild action
- Det har været hylende morsomt at indspille den her film, fordi den er så action-spækket. For et par dage siden måtte Peter Mygind i rollen som onkel Erik springe ud i et bungeejump fra en bro ned på en tømmerflåde for at redde lille Blop, der drev ned ad floden.

Læs også:

Se også: 'Min søsters børn' tæt på at køre i døden

- Og i går sprang vi en bil i luften og kørte en anden bil ud over en skrænt. Jeg har revet mig lidt i hårtoppen og spurgt mig selv, om vi var i gang med en James Bond-film, siger Robert med et befriende grin.

- Hvilket afrikansk dyr synes du i øvrigt selv, du ligner, Robert?

- Det må være løven. Jeg har den samme udstråling og det samme brøl som en løve. Og jeg har oven i købet set en løve hernede. Den stod godt nok bag et hegn. Ellers så var jeg bare løbet hele vejen til Danmark.

1 af 4 Robert Hansen har fået opfyldt sin drøm om at spille skurk. Han smugler vilde, truede dyr. Her med Peter Mygind og Thomas Levin. (Foto: Obel Film)
2 af 4 Der var nok at udfordringer i de autentiske omgivelser. (Foto: Obel Film)
3 af 4 - Vi skal være sammen resten af livet, siger Robert Hansen om sit livs kærlighed, Pernille Thøgersen. (Foto: Jesper Sunesen)
4 af 4 - Det har virkelig sat nogle tanker i gang omkring min kommende faderrolle, at jeg hele tiden har været omgivet af fem børn i forskellige aldre, fortæller Robert Hansen. (Foto: Obel Film)
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen