Alexandra: -Martin er min soulmate

Grevinden har virkelig skudt papegøjen. I et nyt interview skamroser hun sin 14 år yngre mand

Alexandra og prins Joachim lod sig separere den 16. september 2004. Den 8. april 2005 blev de officielt skilt. (Foto: Thomas Borberg)
Alexandra og prins Joachim lod sig separere den 16. september 2004. Den 8. april 2005 blev de officielt skilt. (Foto: Thomas Borberg)

- For mig har Martin betydet det, at to halve giver mere end en hel.

Sådan beskriver grevinde Alexandra forholdet til sin mand, Martin Jørgensen, som hun fandt sammen med kort efter skilsmissen fra prins Joachim i 2005. Siden 3. marts 2007 har parret været gift.

Læs også:

Se også: Alex inde i varmen

Eks-prinsessen som i dag har den officielle titel 'Hendes Excellence Alexandra, grevinde af Frederiksborg', er i det hele taget meget rundhåndet, når hun deler roser ud til sin Martin, i det interview som ugebladet Søndag bringer i det kommende nummer.

Åben arme
- Han bakker op om alt, hvad jeg står for, og har taget imod børnene med åben arme, ligesom de har taget imod ham, hvilket er et kæmpe cadeau til det menneske han er, siger 48-årige Alexandra og kalder samtidig sin 34-årige mand for sin soulmate.

I starten af deres forhold var hun noget bekymret for, om det ville gå mellem dem - hendes fortid og to kongelige børn taget i betragtning.

- De tanker jeg gjorde mig i begyndelsen, var, at han måtte acceptere os for dem, vi er: at jeg kom med to børn, ikke hvilke som helst to børn, jeg kom med de to, og var han overhovedet tilfreds med det?

Læs også:

Se også: Grevinde Alex designer smykker

Han er lykkelig
Men Alexandra er ikke længere i tvivl om Martins syn på hende - og ikke mindst de to børn, hun har med prins Joachim.

- Jeg ved i dag, at han er mere end lykkelig, for det vi har, siger Alexandra, der også fortæller, at den store aldersforskel, der er på parret, ikke er noget, de lægger mærke til.

- Jeg synes jo ikke, at kærligheden har et bestemt format eller en bestemt aldersforskel, der er den eneste rigtige, siger grevinden til Søndag.

1 af 2 Grevinde Alexandra og Martin Jørgensen mødtes kort efter hendes skilsmisse fra prins Joachim. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Alexandra og prins Joachim lod sig separere den 16. september 2004. Den 8. april 2005 blev de officielt skilt. (Foto: Thomas Borberg)
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen