Kernesund sexfurie

Det er slut med kernesunde familieværdier. Ninka-Bernadette Mauritson har kastet sig ud i et løssluppent sexliv, som hun straks har omdannet til et forretningskoncept

Ninka har fundet lykken i et langdistance-forhold med ' The Real Italian Casanova' alias Gianfranco di Vito, der er journalist samt film-producent og bor i Napoli. (PR Foto).
Ninka har fundet lykken i et langdistance-forhold med ' The Real Italian Casanova' alias Gianfranco di Vito, der er journalist samt film-producent og bor i Napoli. (PR Foto).

Ninka-Bernadette Mauritson skød papegøjen og påkaldte sig samtidig eksperternes vrede, da hun i 2007-bestselleren ' Kernesund Familie' lancerede sin omdiskuterede gluten-og mælkefri diæt, der blandt meget andet skulle hjælpe børn, der lider af autisme og ADHD.

Bøgerne landede hende også en tjans som sundhedsekspert på TV2, og godt 200.000 solgte eksemplarer senere sadlede den tidligere journalist om og forærede nu - mod en klækkelig betaling - de danske kvinder universalnøglen til en stanglækker krop og en propfyldt bankbog' i ' Kernesund Millionøse'.

Endnu en gang blev salgs-succesen akkompagneret af en hvinende kritik fra eksperter og kommentatorer.

I dag er den kernesunde familie en saga blot.

Læs også:

Se også: Gør grin med 'kernesund' skilsmisse

I sit nye projekt, ' Sex, Love and Happiness', har Ninka-Bernadette kastet kernefamilie-værdierne over bord og prædiker nu seksuelt frisind, samtidig med at hun sælger opskriften på et hedt og vildt kærlighedsliv.

Selv har hun nemlig fundet lykken med sin italienske elsker, Gianfranco di Vito, der på parrets fælles hjemmeside præsenterer sig som ' The Real Italian Casanova' og praler med, at han har været på date med mere end 2000 kvinder.

På hjemmesiden holder det dansk/italienske par løbende læserne ajour med deres spektakulære sexliv og fortæller begejstret om hede, højlydte samlejer, otte timer lange sex-maratoner, og så deler de pikante og intime detaljer, som f. eks. hvor våd i trussen Ninka konstant er.

Ifølge Ninka og Gianfranco er deres fantastiske tilværelse heldigvis ikke kun forbeholdt dem selv. Det hele kan læres via online-kurser, som kan købes på sexloveandhappiness.com.

Læs også:

Se også: Fælles om Kernesund skilsmisse

Det faktum, at Ninka igen har formået at gøre sit privatliv til en velsmurt business, har skabt debat på kommunikationsforum.dk, der er et forum for kommunikationseksperter.

Her stak den tidligere pressechef for Enhedslisten Mikkel Skov Petersen hånden ned i en hvepserede, da han satte Ninka-Bernadette Mauritsons virke under en ironisk lup:.

- Jeg synes, det er meget gennemskueligt, det som Ninka er eksponent for. Hun kommercialiserer banaliteter og ophøjer sig selv til en form for doktor, der kan løse folks problemer. Hun gør de livsfaser - som vi alle går igennem - til produkter og hævder, at de har en fællesværdi for alle kvinder.

- Ninka har været igennem en skilsmisse. Nu er hun single og starter så et projekt med åbent parforhold.

Det er så noget, som hun skal hjælpe alle kvinder med - mod en klækkelig betaling, naturligvis. Hun bruger en terminologi som detox og forgiftning - det er et tilbagevendende tema både i ' Kernesund Familie' og nu i ' Sex, Love and Happiness'.

Læs også:

Se også: Vennerne støtter 'kernesunde' Ninka

Og det tilbyder hun så kuren imod, uden at der overhovedet er nogen form for naturvidenskabelige belæg for de forskellige påstande, hun fremsætter - Det er jo ikke raketvidenskab, at hvis man f. eks. skal tabe sig og blive sundere, så skal man motionere og spise sundt. Det gør hun nærmest til en åbenbaring, og det er imponerende, at det er lykkedes Ninka at sælge så mange bøger og kurser, for det, hun tilbyder, er banaliteter tilsat en omgang hokuspokus, lyder kritikken fra Mikkel Skov Petersen.

Debatten på kommunikationsforum.dk fik både Ninka og Gianfranco på banen, og det frisindede par kastede sig fluks ud i en række analyser og tilsvininger af debat-deltagerne, der blandt andet blev diagnosticeret som misundelige indebrændte, ulykkelige og over-fladiske.

- Jeg kan godt forstå, at de har behov for at tage til genmæle. Men de skulle måske lige have talt til ti og tænkt et passende svar igennem, før de kastede sig ind i debatten. Der kom en række harske og personlige udfald fra deres side. Det tyder på, at jeg har ramt et ømt punkt. Hvis man sætter spørgsmålstegn ved deres produkt, så reagerer de ved at blive voldsomt fornærmede.

Læs også:

Se også: Kernesund Familie er grisk og grådig

- Når folk på et professionelt kommunikationsforum kritiserer deres produkter og deres forskellige former for selviscenesættelse, så konkluderer de, at det er, fordi kritikerne er ulykkelige og har et trist liv, og det er så lige præcis det, som Ninka og Gianfranco tilbyder en kur imod. Så er cirklen ligesom sluttet, konstaterer kommunikationskonsulent Mikkel Skov Petersen.

Hverken Ninka-Bernadette Mauritson eller Gianfranco di Vito har ønsket at medvirke i denne artikel.

1 af 2 Gianfranco og Ninka er genstand for en heftig debat på kommunikationsforum.dk. (PR Foto).
2 af 2 Ninka har fundet lykken i et langdistance-forhold med ' The Real Italian Casanova' alias Gianfranco di Vito, der er journalist samt film-producent og bor i Napoli. (PR Foto).

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere