Her er Danmarks smukkeste kvinde

Kendte danskere giver deres bud på, hvem der er den smukkeste kvinde i Danmark.

Helena Christensen er den smukkeste kvinde i Danmark ifølge de kendte.(Foto: AP)
Helena Christensen er den smukkeste kvinde i Danmark ifølge de kendte.(Foto: AP)

Sangerinde Beyoncé er netop kåret som den smukkeste kvinde i verden af bladet People Magazine. Men hvem er den smukkeste kvinde i Danmark, hvis man spørger de danske kendisser?

På førstepladsen ligger den danske supermodel Helena Christensen.

- Hun er så smuk. Og hun bliver smukkere med alderen, siger kvinden bag kosmetikmærket Rudolph Care, Andrea Elisabeth Rudolph.

- Hun er dejlig. Hun er ikke helt ung længere, men hun har en skønhed og en aura omkring sig, tilføjer kendisfrisøren Gun-Britt.

LÆS OGSÅ:

Se også: Se Helena i sexet photoshoot

Skønhedsguruen Ole Henriksen er enig. Han fortæller, at han er vildt begejstret for hende, fordi hun er naturligt smuk og lækker. Og sangerinden Saseline synes, at alder og erfaring skinner igennem og giver supermodellen en dybde.

LÆS OGSÅ:

Se også: Helena C indblandet i numsesvindel

- Jeg kan godt lide Rigmor Zobel. Hun har et særpræget look. Det er fuldstændigt konstrueret, men det er fandeme lykkedes godt. Jeg kan godt lide skønhed med et twist, slår modeeksperten Jim Lyngvild fast.

Men de kendte roser også hinanden. Skuespillerinde Julie Ølgaard synes, at kollegerne Laura Christensen og Neel Rønholt er smukkest, og skuespillerinde Marie Askehave er vild med sangerinden Szhirley.

- Hun er skøn og smuk. Ikke bare udenpå, men også som person, forklarer Askehave.

Tv-værtinde Pernille Aalund og vejrpige Cecilie Hother er begge faldet for skuespillerinden Cecilie Stenspils udseende.

- Hun er så fin, hun har noget unikt over sig. Hendes udstråling er fantastisk, siger Hother.

- Hun er smuk. Hun har en sarthed og en stærk personlig udstråling. Jeg kan godt lide kvinder med kant, tilføjer Aalund.

Skuespiller Troels Lyby ser sig nødsaget til at pege på to kvinder.

- Min kone er smukkest. Men Mille Dinesen er også smuk. Hun har karakter og udstråling. Personlighed, glimt i øjet og humor gør en kvinde smuk. De ting sætter mænd mere pris på, end kvinder tror, forklarer han.

1 af 3 Smukke Helena i rødt.(Foto: AP)
2 af 3 Helena Christensen bliver smukkere med alderen, siger kvinden bag kosmetikmærket Rudolph Care, Andrea Elisabeth Rudolph.(Foto: AP)=
3 af 3 Helena Christensen er den smukkeste kvinde i Danmark ifølge de kendte.(Foto: AP)

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere