Boligkrisen kradser hos de kendte

Også de kendte må file af prisen, hvis de vil af med deres hus - og det drejer sig ofte om millioner

Huset i Slangerup står til 4,995 mio. (Foto: Home.dk)
Huset i Slangerup står til 4,995 mio. (Foto: Home.dk)

Boligpriserne er i den seneste tid gået én vej. Og det er ned.

Det har de danske kendisser også måttet sande. Flere kendte har i øjeblikket problemer med at komme af med deres boliger, og de fleste må i lighed med resten af Danmarks hus sælgere file af prisen.

For de danske kendte er det dog oftest millioner, der ryger af prisen, før de kan overdrage nøglerne til deres luksushus eller liebhaverejendom. Det viser den gennemgang af boliger, som boligsiden Boliga.dk har lavet til Ekstra Bladet.

Læs også:

Se også: Grådige kendisser i boligkrise

Halvering af prisen
En af dem, krisen er gået hårdest ud over, er håndboldstjernen Joachim Boldsen, der netop har solgt sit sommerhus i Hornbæk med et kæmpe nedslag.

Efter først at have forsøgt at sælge det til 5,5 millioner for fire år siden, blev det sidst udbudt til 2.650.000 kroner. Eller 2.850.000 kroner mindre end det, Boldsen oprindelig havde sat næsen op efter. Huset er ikke tinglyst endnu, så om Boldsen har givet endnu større nedslag er ikke offentligt endnu.

Komiker Lars Hjortshøj og hans kone, Tina Bilsbo, satte ved årsskiftet deres hvidpudsede villa ved Buresø i Slangerup til salg til en pris af 4.995.000.

- Der har været masser af fremvisninger, så vi ser ingen grund til at sætte prisen ned, siger Lars Hjortshøj.

Parret sælger, fordi de gerne vil flytte tættere på deres børns skole i Farum.

- Vi står heldigvis ikke i en situation, hvor vi skal flytte nu, for tidspunktet er ikke så godt for dem, der står i sådan en situation, siger komikeren, der endnu ikke har låst sig fast på, hvor den fremtidige adresse bliver, når huset bliver solgt.

Opgiver salg
En af dem, der helt har opgivet at sælge, er Klaus Pagh. I snart to år har skuespilleren forsøgt at komme af med sin gigantiske villa i Hellerup. I marts 2010 satte han de 340 kvadratmeter til salg for 12,9 millioner kroner. Senere røg prisen ned til 11,4 millioner kroner, og det var også Klaus Paghs smertegrænse.

- Der har ikke engang været nogen og kigge på det, og jeg vil ikke gå mere ned i pris, siger han og har derfor taget huset af markedet.

Læs også:

Se også: Millionrabat på Paghs pragtvilla

- Når det, jeg kan få ved et eventuelt salg, kun er nok til at betale for et nyt hus, der er halvt så stort og halvt så godt, så vil jeg hellere blive boende, siger han.

Klaus Pagh har dog stadig sit 170 m2 store sommerhus i Hornbæk til salg til 3,4 millioner.

- Det er et pragtfuldt sted, som er sat en million ned. Men der har overhovedet ikke været nogen henvendelser, sukker han.

1 af 4 Lars Hjortshøj og Tina Bilsbo forsøger foreløbig at fastholde prisen på deres hus. (Foto: All Over Press)
2 af 4 Klaus Pagh, der her ses med sin thailandske kone Nancy, har snart opgivet at sælge sit hus. (Foto: All Over Press)
3 af 4 Der har ikke været nogle interesserede køber til huset i Hellerup, og derfor er det foreløbig taget af markedet. (Foto: All Over Press)
4 af 4 Huset i Slangerup står til 4,995 mio. (Foto: Home.dk)

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere