Casper og Se og Hør går fra hinanden

Efter tre måneders prøveægteskab har komikeren Casper Christensen og sladderbladet Se og Hør besluttet sig for at gå hver til sit

Casper Christensen fravælger Se og Hør som kunde. (Foto: Linda Johansen)
Casper Christensen fravælger Se og Hør som kunde. (Foto: Linda Johansen)


Se også: Imperie-byggeren Casper Christensen

Både Se og Hør og Casper Christensen har været meget tilfredse med indholdet af Satirepolitiet, men der har været et par sager, som viser, at det kan være meget svært for en kendt komiker og et nærgående ugeblad at have en så tæt relation, skriver Se og Hør i en pressemeddelelse.

- Jeg har meget stor respekt for, at Casper turde gå i seng med fjenden og er rigtig tilfreds med det, hans funnyhaha-komikere har leveret til Se og Hør, men jeg tror også, det er den rigtige beslutning, at vi nu går hver til sit, siger chefredaktør Kim Henningsen.

Om beslutningen fortæller Casper Christensen:

- Se og Hør har altid været en del af mit voksne liv, hvilket bestemt ikke altid har været frivilligt. Jeg indgik samarbejdet med Se og Hør med intentionen om at få drejet bladet over i en humoristisk retning. Jeg håber på, at sladderjournalistikken kan blive ved med at handle om kendte - men hellere med et glimt i øjet end en telelinse i busken, siger Casper Christensen.

Skærm

Mest læste i flash!