Medina og Rachlin i mediekrig

Popdronningen mener, Dan Rachlins angreb på hendes kærlighedsforhold med Christopher er ynkeligt

Medina og Christopher var for optaget af hinanden til at hilse på Dan Rachlin under Danish Deejay Awards i søndags. Medina mener, det er årsagen til, den gamle DJ er blevet sur og har kritiseret hendes forhold til Christopher på Facebook. (Foto: Anthon Unger)
Medina og Christopher var for optaget af hinanden til at hilse på Dan Rachlin under Danish Deejay Awards i søndags. Medina mener, det er årsagen til, den gamle DJ er blevet sur og har kritiseret hendes forhold til Christopher på Facebook. (Foto: Anthon Unger)

Der er udbrudt krig blandt de danske kendisser på de elektroniske medier.

I morges skrev radioværten Dan Rachlin et indlæg på sin Facebook, hvor han langer ud efter både Medina og hendes 20-årige kæreste, Christopher, der er overvældet over den polemik billederne af det nye kendispar har skabt.

Læs også:

Dan Rachlin er bestemt ikke Medinas største fan. Senest har Medinas valg af kæreste forarget radioværten. (Fotocollage: Jakob Jørgensen/Claus Bonnerup) Danske kendte - 11. apr. 2012 - kl. 09:56 Dan Rachlin: Medina kan adoptere kæresten

- Really ...overrasker det dig, at det skaber en del postyr, når landets populæreste sangerinde kysser med en på ca. 12?, skriver han på sin åbne Facebook her til morgen, efter at have læst Kysse-postyr overrasker Medinas flamme.

- Det var et spagfærdigt forsøg på satire og gas. Der var ikke de store alvorsbetragtninger bag, men jeg er overrasket over, Christopher er overrasket over, at det skaber postyr. Det er klart, at deres krukkede kispus med pressen giver opmærksomhed, siger Dan Rachlin til ekstrabladet.dk, da vi ringer og hører, hvad der ligger bag opdateringen på Facebook.

Vi bragte tråden her på ekstrabladet.dk,

Dan Rachlin er bestemt ikke Medinas største fan. Senest har Medinas valg af kæreste forarget radioværten. (Fotocollage: Jakob Jørgensen/Claus Bonnerup) Danske kendte - 11. apr. 2012 - kl. 09:56 Dan Rachlin: Medina kan adoptere kæresten hvilket fik Medina til at fare til tasterne og skrive på sin Twitter-profil.

- Nogle mennesker fremstiller sig ynkeligt og negativt for at blive hørt.. Dem er jeg ikke en af..heldigvis da...;) lykken skaber vi selv<3, skriver Medina godt to timer senere som svar på Rachlins udmelding.

Det er ikke første gang, Dan Rachlin offentligt giver sin mening til kende om Medina. Således havde han en sur opdatering om hende, da hun ikke havde tænkt sig at deltage i valget til Folketinget.

Læs også: Se også: Dan Rachlin sviner Medina Dan Rachlin sviner Medina

- Jeg gav hende en undskyldning dengang, siger Dan Rachlin, som fortæller, han ikke har et horn i siden på Medina.

Sangerinden mener, der er en anden årsag til, at Rachlin har set sig ond i sulet på hende. Således svarer hun en af sine følgere på Twitter:

- hah ja! Han gloede hele aftenen til DDJA, og er sur fordi jeg ik hilste! Sidst han svinede mig sa han undskyld.. Nu gør han d igen!

Noget kunne tyde på, at Dan Rachlin må rykke ud med endnu en undskyldning, hvis han vil genoprette forholdet til Medina.

1 af 2 Der er udbrudt krig mellem Dan Rachlin og Medina på de elektroniske medier. (Fotocollage: Jakob Jørgensen/Claus Bonnerup)
2 af 2 Medina og Christopher var for optaget af hinanden til at hilse på Dan Rachlin under Danish Deejay Awards i søndags. Medina mener, det er årsagen til, den gamle DJ er blevet sur og har kritiseret hendes forhold til Christopher på Facebook. (Foto: Anthon Unger)

Skærm

Mest læste i flash!