Peter: Jeg er bange for at komme i fængsel

- Det er nogle hårde drenge, der sidder i fængsel, og jeg passer ikke ind, siger Peter efter dommen i dag. Hør Peter og Amalies reaktion i tv-klippet herunder

Efter dommen på 40 dages ubetinget fængsel frygter Peter, hvad der vil ske med ham, når han skal en tur bag tremmer. (Foto: EB)
Efter dommen på 40 dages ubetinget fængsel frygter Peter, hvad der vil ske med ham, når han skal en tur bag tremmer. (Foto: EB)


Peter og Amalie på vej til endnu en omgang i den meget omtalte voldssag. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 13. mar. 2012 - kl. 11:55 Anklager kræver Peter 60 dage bag tremmerPeter og Amalie på vej til endnu en omgang i den meget omtalte voldssag. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 13. mar. 2012 - kl. 11:08 Peter: - Amalie bliver meget vild, når hun bliver fuldPeter og Amalie på vej til endnu en omgang i den meget omtalte voldssag. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 13. mar. 2012 - kl. 11:24 Amalie i retten: - Gud straffer mig på en eller anden måde

40 dage skal den ellers så kække Peter Birch alias Ulven ind og sidde bag tremmer. Det blev afgjort i dag i Østre Landsret. En dom han frygter at skulle afsone.

- Jeg tror slet ikke, jeg vil egne mig til at sidde i fængsel. Det er slet ikke mig, jeg er faktisk lidt bange for det, hvis jeg skal være helt ærlig, fortæller en tydelig chokeret Peter lige efter dommen.

Kæresten Amalie, der indrømmer, at det er hendes skyld, at Peter nu skal afsone en voldsdom, har endnu ikke taget stilling til, hvad hun vil gøre, når kæresten ryger bag tremmer.

- Jeg ved slet ikke, hvordan sådan noget fungerer. Jeg har aldrig prøvet noget ligende. Jeg er slet ikke for sådan noget. Jeg er slet ikke sådan en pige, der ved sådan noget. Jeg ved ikke, hvad man kan, og hvad man ikke kan, siger Amalie.

Ingen dødsstraf
Når det er sagt, mener Amalie dog, at man ikke skal gøre Peters fængselsstraf værre, end den er.

- Jeg er ked af det på hans vegne, og jeg er da ked af, jeg også skal mangle ham, men han skal ikke dø jo. Der er ikke nogen grund til at tage det værre, end det er.

Hvornår Peter skal afsone sin straf, er endnu uvist.

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen