Medina truer journalist: - Du dør af dårlig karma

'Du dør af dårlig karma', skriver Medina om Se & Hør-journalist efter en historie om hendes forhold.

Medina mener ikke, at det der er blevet skrevet om hende, er sandt. (Foto: Polfoto)
Medina mener ikke, at det der er blevet skrevet om hende, er sandt. (Foto: Polfoto)

Medina langer på sin twitterprofil ud efter en journalist, der har skrevet en historie om hendes forhold i denne uges Se & Hør.

- JACOB HEINEL. DU DØR SNART AF DÅRLIG KARMA. TRO MIG, skriver sangerinden.

Truslen er ubehagelig, siger den omtalte journalist, der dog tager den med ophøjet ro.

- Det er klart, at det virker meget bombastisk, at hun ligefrem går ud og truer mig med døden. Men jeg kan ikke gøre mig klog på, hvorfor hun reagerer sådan.

Op- og nedture
- Jeg kan bare konstatere, at vi både skriver om de kendtes op- og nedture, siger Jacob Heinel til Ritzaus Bureau.

- Jeg forventer ikke, at hun pludselig har et tæskehold efter mig, men det er klart, at det er ubehageligt at blive konfronteret med sådan en trussel på twitter.

Se & Hør skriver i historien, at Medina udnytter sin on/off kæreste Mathias Arvedsen, og det er det, der har gjort sangerinden så vred.

LÆS OGSÅ: Se også: Medina og Mathias sammen igen Medina og Mathias sammen igen

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Medina selv, men hendes presseansvarlige vil gerne forklare, hvorfor sangerinden har skrevet twitterbeskeden.

Lavt niveau
- Medina er meget fortørnet over artiklen. Den er usand og overgår det meste af det, hvad hun tidligere er blevet udsat for i pressen, og det er alligevel en del, siger Martin Buhl.

- Det med døden skal man tage med et gran salt, hun mener ordet i en anden forstand. Hun kan bare ikke forstå, at man kan synke til så lavt et niveau, siger Martin Buhl.

At historien er usand er Jacob Heinel ikke enig i.

- Det går åbenbart Medina så meget på, at det lige pludselig bliver personligt for hende. Det er det ikke for mig. Jeg er journalist, og jeg skriver det, jeg får at vide af mine kilder, siger han.

Fastholder historien
- Jeg holder bestemt fast i historien, jeg holder fast i alle historier, jeg har skrevet om Medina, og det vil jeg fortsat gøre, siger han.

Han kommer ikke til at kigge sig over skulderen.

- Hun skal have lov at få afløb. Jeg bor i Los Angeles og ved, der ikke står et tæskehold og venter på mig, så det tager jeg meget afslappet. Hvordan man dør af dårlig karma, det ved jeg ikke. Men så slemt kan det ikke være.