Frandsens ekskæreste: - Han var meget pigeglad

En af Anders Frandsens tidligere kærester afliver rygtet om, at den tidligere Grand Prix-sanger skulle have været til fyre

Anders Frandsen var pigernes ven. Han blev 51 år. (Foto: Polfoto)
Anders Frandsen var pigernes ven. Han blev 51 år. (Foto: Polfoto)

Den tidligere Melodi Grand Prix-vinder Anders Frandsen var lidt af en skørtejæger. Det fortæller hans ekskæreste, diamantdronningen og millionærarvingen Katerina Pitzner i dag til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ:- Jeg kan i den grad afkræfte alle forlydender om, at Anders også skulle have været til fyre. Jeg vil sige, at det snarere var tværtimod, siger 41-årige Pitzner, der i aftes kunne ses på boligjagt i TV 2-programmet 'Liebhaverne'.

Pigernes ven
- Han var pigeglad, rigtig meget, og pigerne var også meget glade for ham. Alt andet er varm luft, måske opstået i forbindelse med, at han rejste til Thailand. Nej, han var i den grad pigernes ven, og i de yngre dage var hans problem nok mere kun at holde sig til en, fortæller hun.

- Mens vi var kærester, var der ikke andre end mig - i hvert fald ikke af, hvad jeg har kendt til, siger millionærarvingen Katerina Pitzner, der dannede par med Anders Frandsen kærester hen over midten af 90'erne.

Ville ikke leve længer
Den 1. januar blev Anders Frandsen fundet død i sit hjem i Hellerup - og lige som alle andre i sangeren og opfinderens omgangskreds, blev hun dybt berørt, da hun hørte om dødsfaldet.

- Jeg blev mere berørt og bevæget end egentlig overrasket, siger hun.

LÆS OGSÅ:

Se også: Familien slår ring om Anders Frandsen


- Nogle gange kan det at fortsætte livet synes endnu barskere end at afslutte det. Jeg havde ikke nogen fornemmelse af, at Anders var nået dertil, at han ikke ville leve længere. Sådan virkede han ikke. Jeg tror heller ikke, det var en pludselig indskydelse omkring nytår, der fik ham til at tage sit eget liv. Men det er svært at sætte sig ind i for mennesker, der ikke har prøvet at være træt af alting og set håbløsheden i øjnene, siger Katerina Pitzner.

LÆS MEGET MERE OM ANDERS FRANDSENS DØD I EKSTRA BLADET I DAG

1 af 2 Katerina Pitzner var kæreste med Anders Frandsen i 90'erne. I aftes kunne hun ses i 'Liebhaverne' på TV 2. (Foto: TV 2)
2 af 2 Anders Frandsen var pigernes ven. Han blev 51 år. (Foto: Polfoto)

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen