Derfor udskyder Casper og Frank showet

Store ambitioner gør, at Casper og Frank må udskyde premieren på deres nye show

Casper og Frank offentliggjorte fredag, at de måtte udskyde premieren på deres show i en måned (Foto: Polfoto)
Casper og Frank offentliggjorte fredag, at de måtte udskyde premieren på deres show i en måned (Foto: Polfoto)

- Vi vil fandme vælte hele lortet.

Det kunne have været Nik & Jay, der havde sagt det, men udmeldingen kommer fra Casper Christensen, efter at han og Frank har måtte udskyde premieren på deres kommende show 'Nu Som Mennesker'.

Stand-up-showet skulle have haft premiere den 1. september i år, men nu har de to komikere udskudt showet til den 6. oktober.

Læs også: Casper C: Jeg sluger Seinfeld råt

- Vi vil gerne væk fra Klovn, men det er virkelig svært. Samtidig er vi blevet langt mere ambitiøse på vores egne og forestillings vegne, siger Casper Christensen til ekstrabladet.dk

Succes skyld i udsættelse
Klovn The Movie har haft stor succes, siden den udkom herhjemme i vinter, og det er blandt andet også derfor, at premieren er udskudt.

Frank og Casper har nemlig rejst rundt i Skandinavien for at promovere filmen.

- Vi har helt klart undervurderet, hvor lang tid det ville tage at få Klovn ud af systemet. Og bare den anden dag sad vi i finsk morgen tv og snakkede om filmen. Det er sværere end man skulle tro, både at skulle forholde sig til noget der ligger i fortiden, og samtidig forsøge at udvikle nogle helt nye ting til den kommende forestilling.

Koster halv million
Udskydelsen er en dyr forretning for de to stand-uppere.

Læs mere: Casper C får baghjul af Iben

Udover at give kvajebajere, så regner de med, at det kommer til at koste dem op imod en halv million. Men for makkerparret, er det ikke pengene, der er vigtigst.

- Det har aldrig handlet om penge for os. Vi har altid forsøgt at være kreative og lave noget nyt. Det er det der altid har betydet noget os, siger Casper Christensen.

Mest læste i flash!
Hent flere