Nyt luksushjem til Casper

Mens Iben bor hos veninde, får komikeren 200 kvadratmeter at boltre sig på

Casper Christensen og børnene har lejet sig ind på 200 kvm i denne ejendom på Israels Plads til 19.500 kr. om måneden. (Foto: Niels S. Andersen/All Over Press og Tariq Mikkel Khan)
Casper Christensen og børnene har lejet sig ind på 200 kvm i denne ejendom på Israels Plads til 19.500 kr. om måneden. (Foto: Niels S. Andersen/All Over Press og Tariq Mikkel Khan)

I modsætning til Iben Hjejle behøver Casper Christensen ikke at flytte ind på sofaen hos en ven.

Komikeren har netop meddelt Folkeregisteret, at han er flyttet ind i en 200 kvadratmeter stor lejlighed i Rømersgade i det indre København.

Her får han og børnene, Marvin og Cajsa, fem værelser med udsigt over Israels Plads, hvor Torvehallerne netop er ved at blive opført, så de fremover får tæt til masser af indkøbsmuligheder.

Fundet for de penge
Casper Christensen har tidligere fortalt Ekstra Bladet, at han ville leje, når han og Iben fik solgt villaen i Værløse. Og det er netop, hvad han har gjort.

LÆS OGSÅ: Bruddet kostede Casper og Iben 450.000 kroner

19.500 kroner skal han hver måned lægge for den yderst centralt beliggende lejlighed, der ligger et par stenkast fra børnenes skole.

Pengene er dog ikke noget, der afskrækker Casper.

Da Ekstra Bladet får komikeren i røret og spørger til den hampre pris, spørger han:

- Hvad er det nu, den koster?

- 19.500 kroner.

- Jamen, det er fundet til de penge. Og jeg har ikke forstand på penge. Tænk, at jeg skal spørge Ekstra Bladet, hvad min husleje er, siger han med et hørligt smil.

LÆS OGSÅ: Klovn-drenge spinder millioner

Ligger perfekt
Og remser de mange fordele op.

- Det er det bedste kvarter i København. Torvehallerne kommer, der er lys og luft. Ja, og så kan jeg dyrke min store passion, skateboard. Nej, for helvede, jeg står ikke på skateboard. Men jeg kan lide lejligheden. Den ligger tæt på mit arbejde og på børnenes skole. Den ligger perfekt, siger han.

Lejligheden, der blev sat i stand for et par år siden, har det store, luftige køkken som det centrale punkt. Rummene er store, holdt i hvidt og har lyst plankegulv, mens køkkenet er af mærket Svane. Og på de kolde aftener kan Casper tænde op i brændeovnen i stuen, der har udsigt over pladsen.

1,9 km til Iben
Mens Casper således får plads, luft og lys, er Iben flyttet ind i knap så luksuriøse omgivelser, efter at hun og Casper flyttede fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Casper Christensen lynsælger villaen

Ekstra Bladet har tidligere afsløret, at hun er flyttet ind hos veninden Kamilla Bjerglind i en lejlighed på Gasværksvej på Vesterbro -ikke langt fra narkohandelen og prostitutionsmiljøet.

Ifølge Casper og Iben er de stadig kærester. Men fremover skal amorinerne flyve 1,9 kilometer for at finde vej til den anden.