Jubii-millionær sælger Hytten i Holte

Manden bag søgeportalen Jubii, Martin Thorborg, forventer ikke at komme tilbage til Danmark

Martin Thorborg og konen har sat deres danske hus i Holte til salg. De satser nu hele butikken på at blive i USA, hvor de har boet siden 2008. (Foto: Magnus Møller)
Martin Thorborg og konen har sat deres danske hus i Holte til salg. De satser nu hele butikken på at blive i USA, hvor de har boet siden 2008. (Foto: Magnus Møller)

Det har været en lang drøm for multimillionæren Martin Thorborg.

Han blev for alvor kendt, da han sammen med nogle kollegaer solgte søgemaskinen Jubii for 300 millioner kroner ved årtusindskiftet.

Siden har han lavet adskillige succeser som antivirussystemet Spamfighter og iværksættersiden Amino.dk. Men i 2008 krydsede han Atlanten og bosatte sig i Miami for at udleve drømmen på amerikansk.

Nu er det så endegyldigt slut med Danmark, for han har sat sin og konens 176 kvadratmeter store hytte i Holte til salg.

- Vi har besluttet at sætte vores dejlige hus i til salg, fordi vi ikke ved, hvornår vi kommer til Danmark igen. Og i så fald vi gør, så vil vi prøve noget nyt, siger Martin Thorborg.

Direkte til skov og sø
’Huset ligger på en 1274 kvadratmeter stor grund, med 30 meters søbred og med egen bådbro’, hedder det blandt andet i salgsannoncen fra Home. Og prisen. Ja.

Du skal hoste op med 7.5 millioner kroner, eller hvad der svarer til cirka 38.000 kroner om måneden, hvis du kunne tænke dig den lille perle. Men du skal måske være hurtig.

- Første fremvisning var i dag (tirsdag, red.), og mægleren siger, de vil give et bud. Så det er dejligt, men det er også prissat godt, siger Martin Thorborg.

Men alle ved vidst også, at Martin Thorborg altid har været en god kræmmer, så det er sikkert et købmands-trick.

Du kan se billeder og salgsopstilling af boligen her.

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen